SRBOFOBIJA NA ZAPADNI NAČIN! Nemci utamničili Ivana samo zato što je Srbin (VIDEO)

Novosti online

02. 07. 2024. u 11:08

EURO 2024. je pokazao dobar fudbal, zanimljive utakmice, lošu reprezentaciju Srbije, ali i još nešto što se može nazvati skandaloznim.

СРБОФОБИЈА НА ЗАПАДНИ НАЧИН! Немци утамничили Ивана само зато што је Србин (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

Dozvoljeno je vređanje Srba, pozivanje na ubijanje istih, Albanci i Hrvati nisu dobijali nikakve ili su dobijali blage kazne, a na drugoj strani naši navijači su se proveli kao bosi po trnju.

Naime, uoči meča između reprezentacija Srbije i Danske u Minhenu, koji je završen nerešenim rezultatom, dogodio se strašan incident. Nemačka policija je, bez ikakvog povoda, nasrnula na srpske navijače, što je rezultiralo hapšenjem nekoliko naših sunarodnika, piše "24 sedam.rs:"

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Mediji u Nemačkoj su sve vreme ćutali o ovim incidentima, uporno kriveći Srbe, iako se na snimcima jasno vidi da navijači srpske reprezentacije nikada nisu prvi izazivali sukobe. Jedan od navijača koji je nepravedno uhapšen je Ivan M., rođen 1999. godine. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kako piše "24 sedam.rs" Ivan je sa svojim društvom išao na utakmicu u Gelzenkirhenu, gde su ih napali navijači iz Engleske i Albanije. Svi dostupni video-snimci jasno pokazuju da je Ivan bio napadnut, ali ga nemačka policija i dalje drži u pritvoru, optužujući ga da je kaišem tukao Engleza.

Pritom, nije navedeno da je Englez napao Ivana kriglom, koristeći je kao oružje. Englezi i Albanci nisu uhapšeni, već samo Ivan, koji je bio žrtva napada. Ovaj slučaj je još jedan dokaz nepravde prema srpskim navijačima i potreba da se istina konačno sazna.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!