OVO JE UŽAS: Kapiten Francuske otkrio šta ga najviše muči u Nemačkoj

N. I.

01. 07. 2024. u 17:30

OVO je užas! Kao grom iz, inače oblačnog neba nad Nemačkom ovih dana, odjeknula je izjava kapitena fudbalske reprezentacije Francuske Kilijana Mbapea o tome šta ga najviše muči tokom Prvenstva Evrope.

ОВО ЈЕ УЖАС: Капитен Француске открио шта га највише мучи у Немачкој

FOTO: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

On je za francuske medije izjavio je da je "apsolutni užas" igranje sa maskom koju mora da nosi preko lica zbog preloma nosa na prvoj utakmici Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

- Menjam maske, jer mi svaki put nešto smeta. Zaista je komplikovano jer ograničava vid, a znoj ostaje i zato moram da je povremeno skidam  - rekao je Mbape, čiji tim večeras igra protiv Belgije u osmini finala.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kapiten "petlova" je rekao da mu je na početku sa maskom bilo kao da sve vidi u formatu 3D i imao utisak kao da ne igra on, već da je posmatrač.

Mbape je izrazio nadu da tokom predstojećih utakmica neće dobijati udarce.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Od trenutka kada igrate sa slomljenim nosem, onda postajete meta. Postoji mogućnost da dobijem udarac i to bi probudilo bol, ali sam spreman da učinim sve da idemo u četvrtfinale - rekao je Mbape.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor