ŠPANCI SIJAJU OD SREĆE! Imamo najbolji tim i najbolje igrače

Tanjug

01. 07. 2024. u 10:25

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente izjavio je da je njegov tim zasluženo izborio plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj, prenose španski mediji.

ШПАНЦИ СИЈАЈУ ОД СРЕЋЕ! Имамо најбољи тим и најбоље играче

FOTO: Tanjug/AP

Španija je sinoć u Kelnu u osmini finala EP savladala Gruziju sa rezultatom 4:1. Španija će u četvrtfinalu EP igrati protiv Nemačke.

"Imamo najbolji tim i najbolje igrače. Naredni protivnik je moćan tim sa sjajnim igračima. Biće to vrlo neizvesna utakmica. Izborili smo plasman među osam najboljih u Evropi. Ono što određuje da li ste jak tim ili ne jeste mogućnost da veslate i gurate u pravom trenutku", rekao je De la Fuente.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

On je potom pohvalio mladog španskog napadača Lamina Jamala.

"Odigrao je dobru utakmicu, ali mislim da će tek da bude dobar. Možda je u nekim trenucima trebalo više da pauzira. Ova utakmica mu je pomogla da nauči mnoge stvari", dodao je selektor Španije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Pojedini španski mediji uporedili su Jamala sa argentinskim fudbalerom Lionelom Mesijem.

"Mesi je najbolji igrač u istoriji i činjenica da nas porede je neverovatna, ali to nije u redu. Niko ne može da se poredi sa njim, pa ni ja, koji sam tek na početku karijere. Ne poredite me sa njim, nadam se da ću da ostvarim samo pola stvari iz Mesijeve karijere", istakao je Jamal.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Da li postoji mogućnost da se problemi sa venama ponovo pojave nakon tretmana i kako to možemo sprečiti? (VIDEO)