DA LI JE MOGUĆE? Evo šta je Fudbalski savez Italije uradio dan posle senzacionalne eliminacije šampiona Evrope sa EURO 2024

Novosti online

30. 06. 2024. u 14:13

Italija je, kao branilac titule, ispala već u osmini finala Evropskog prvenstva, za šta se pobrinula Švajcarska. Odmah potom oglasio se Fudbalski savez Italije.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ? Ево шта је Фудбалски савез Италије урадио дан после сензационалне елиминације шампиона Европе са ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

I, kako je to istakao predsednik Saveza (FIGC), Gabrijele Gravina, selektor fudbalske reprezentacije Italije Lučano Spaleti ostaće na toj funkciji do kraja ugovora, odnosno još dve godine.


KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Žao nam je zbog rezultata, ali u sportu postoje i porazi. Ostaje razočaranje što nismo mogli da pokažemo ono što smo hteli svima koji su nas pratili. Svi smo odgovorni, ali moramo da nastavimo. Verujemo u projekat sa Spaletijem" izjavio je Gravina na konferenciji za medije, prenosi Gazeta dello Sport.

Tom prilikom opomenuo je i klubove Serije A da je potrebno da veću šansu daju mladim zvezdama italijanskog fudbala.

Sa druge strane, Spaleti je naglasio da želi da podmladi reprezentaciju i da je ekipi potrebna nova energija.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA


"Nisam bio najbolji mogući. Ima još mnogo stvari za poboljšanje, moja posvećenost će biti potpuna. Bili smo dobri do određene tačke. Juče smo napravili neprihvatljiv korak unazad. Verujem da mogu da znam šta je potrebno, želim da podmladim grupu sa novom energijom", izjavio je Spaleti na konferenciji za medije.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor