DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2024. u 12:42

Meč 3. kola Evropskog prvenstva u fudbalu, Gruzija - Portugal, uopšte nije završen kako su mnogi očekivali. A po okončanju susreta, desila se jedna dramatična scena.

ДРАМА! Навијач покушао да убије Кристијана Роналда покрај терена?! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Gruzija je napravila najveću senzaciju na EURO 2024, savladavši Portugalce predvođene Kristijanom Ronaldom, a upravo je najveća zvezda portugalskog fudbala bila u centru pažnje posle utakmice.

Ili, tačnije, njegovo obezbeđenje.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Dok je Ronaldo napuštao teren, jedan navijač je skočio s tribina pravo na njega, nogama u pravcu tela možda i najveće zvezde ovog šampionata.

Skok sa visine, takvog tipa, mogao je da bude pogibeljan po Ronalda da ga je navijač, recimo, obema nogama udario u glavu, ali je Portugalčevo obezbeđenje fantastično reagovalo, telom zaštitilo fudbalskog asa koji je ostao "ukopan" u mestu, zatečen onim što je navijač pokušao.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Da li je, prosto, bio u pitanju neko ko mnogo voli pomenutog fudbaler, pa je pošto poto hteo da dođe do njega, ili je imao neke loše namere, kao što to mnogi svetski mediji opisuju, navodeći "da mora biti da je to slučaj, čim je takvim položajem tela poleteo ka Ronaldu", tek... pogledajte snimak i prosudite i sami:

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD