"SPORTSKI ŽURNAL" OTKRIVA! Poznato ko menja Dragana Stojkovića Piksija na klupi Srbije

Novosti online

27. 06. 2024. u 10:14

DRAGAN Stojković je bivši, bar tako tvrde srpski mediji.

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ ОТКРИВА! Познато ко мења Драгана Стојковића Пиксија на клупи Србије

FOTO: Tanjug/AP

Piksi je slično prošao kao i njegovi neki slavni prethodnici. Od euforije i sjajnih kvalifikacija do razočaravajućih nastupa na velikim takmičenjima, uglavnom su to bila Svetska prvenstva od raspada SFRJ, a Stojković je zaokružio oba ciklusa.

Ne može se reći da ništa nije uradio, eliminisati Portugaliju usred Lisabona u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo je velika stvar, ali posle kao da se sve srušilo kao kula od karata. Iz ove perspektive sada kao da je Kamerun u Kataru kreirao stanje srpskog fudbala. Od 3:1 do 3:3 i onda poraz od Švajcaraca i nikada Piksijeva Srbija više nije bila kao do tada.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Selektor je lutao od napadačke igre i lepe za oko, kako je i on sam igrao do italijanskog katanaća, koji se nije isplatio u Nemačkoj, štaviše, vratio nam se kao bumerang.

I ako je verovati srpskim medijima, ubrzo će doći do raskida saradnje Dragana Stojkovića Piksija i Srbije. A zamena za petu Zvezdinu zvezdu je već spremna....

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kako prenosi "Sportski žurnal", prvi pik našeg saveza je stranac. Dodaju, Italijan ili Nemac bez pozivanja na konkretan izvor.

To ne bi bio presedan u istoriji "orlova". Imali smo mi i ranije selektore iz inostranstva poput Havijera Klementea i Dika Advokata. Ni jedan ni drugi nisu ostvarili dobre rezultate sa našim timom, tako da i ova vest izaziva oprez u srpskoj javnosti.

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (22)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!