CIRKUS U TABORU "ORLOVA"! Evo kako su reprezentativci Srbije saznali startnih 11 za meč protiv Danske (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2024. u 12:51

ŠOKIRAO je Dragan Stojković Piksi sve sastavom protiv Danske, ispostaviće se u poslednjem meču Srbije na EURO 2024.

ЦИРКУС У ТАБОРУ ОРЛОВА! Ево како су репрезентативци Србије сазнали стартних 11 за меч против Данске (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/RTS

Mnogo izmena i puno nelogičnosti, a da nije iznenadio samo selektora Danske i navijače u Minhenu i kraj malih ekrana, pokazuje snimak koji je objavio RTS. 

Naime, ni srpski igrači nisu znali startnih 11 dok UEFA nije izbacila na oficijalni sajt. O čemu je pričao i kapiten Dušan Tadić posle meča u razgovoru sa medijima, kada je otkrio kako je Dragan Stojković Piksi tek na oko sat i po vremena pred početak meča saopštio igračima ko će biti u startnih 11.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Nismo znali postavu, saznali smo sat i po vremena pred utakmicu. Malo sam bio iznenađen. Svi su momci tu, moraju da odgovore zahtevima - rekao je Tadić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

A momenat kada fudbaleri Srbije saznaju postavu otišao je uživo u etar, jer su okupljeni "orlovi" sa telefona na terenu stadiona u Minhenu gledali ko igra, a ko ne protiv Danske.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD