FRKA U STUDIJU RTS-a! Rade Bogdanović i Dejan Nedić u ozbiljnom klinču

Novosti online

27. 06. 2024. u 08:34

Fudbaleri Češke Republike ispali su sa Evropskog prvenstva posle poraza od selekcije Turske (1:2) golom Čenka Tosuna u nadoknadi, ali je detalj o kojem se priča sa ovog meča definitivno crveni karton za Antonina Baraka iz 20. minuta.

ФРКА У СТУДИЈУ РТС-а! Раде Богдановић и Дејан Недић у озбиљном клинчу

FOTO: Printskrin/Jutjub

Fudbaler Češke je tada dobio drugi žuti karton od strane sudije Ištvana Kovača, što je u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje" na RTS-u pokušao da objasni sudijski analitičar i profesor Dejan Nedić.

Međutim, fudbalski analitičar Rade Bogdanović istakao je da nije saglasan sa Nedićevim obrazloženjem, što je ovoga malo i naljutilo.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ja se sa tim ne slažem, pošto sam igrao fudbal, na sredini terena, imam žuti karton, nalazim se među dvojicom, prvi dolazim do lopte, nemam nameru - rekao je Bogdanović, kada ga je prekinuo Nedić:

- Kolega Bogdanoviću, vi ste fudbaler, niste sudija! Kada završite školu suđenja, možemo da pričamo! Ovo je međunarodni tim, zato sam odmah istakao imena mojih kolega, znao sam šta me čeka. Niste u pravu! Drugi žuti karton stopostotno! Sigurno, crveni karton! To je stav sudijskog tima, znate vi pravila igre, ali... - rekao je Nedić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto Z. Jovanović Mačak

 

U tom momentu je Rade Bogdanović samo prokomentarisao "prestrogo, prestrogo", posle čega je profesor Nedić imao završnu reč:

- To je vaše mišljenje, ali ovo je stav i mišljenje struke. Vi ste igrači i treneri, a mi smo sudije. Hvala i idemo dalje - zaključio je Nedić.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!