DA LI JE BILO NAMEŠTENO!? Rumunija i Slovačka odigrali tačno onako kako su svi znali da će biti!

Novosti online

26. 06. 2024. u 19:54

Fudbalska reprezentacija Slovačke odigrala je nerešeno sa selekcijom Rumunije 1:1 u poslednjem kolu grupe E na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pa su obe ekipe prošle dalje.

ДА ЛИ ЈЕ БИЛО НАМЕШТЕНО!? Румунија и Словачка одиграли тачно онако како су сви знали да ће бити!

FOTO: AP/Tanjug

Ovaj susret pre početka pratile su brojne kontroverze. Dosta se pričalo o tome da će susret biti "namešten" i da se očekuje 0:0, međutim obe ekipe su to od samog početka demantovale. Napadali si Slovaci i Rumuni. Stvarali brojne šanse pred golovima protivnika i zaista sjajno zabavili publiku.

Posle brojnih pokušaja, Ondrej Duda je uspeo da matira rumunskog golmana Nitu u 24. minutu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nakon toga Rumunija je krenula znatno ofanzivnije i to joj se isplatilo u 36. minutu kada je sudija nakon konsultacija svirao penal za nju.

Marin je bio precizan sa bele tačke i doneo izjedančenje. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Drugi deo meča počeo je slično kao i prvi, obe ekipe su krenule ofanzivno ne dozvolivši da se govori o bilo kakvim "dogovorima". Slovačka je bila nešto konkretnija i stvorila nešto više prilika ali nije došlo do promene rezultata.

Do kraja meča nastavili su i jedni i drugi napadački, ali je tempo opao pa ni jedna selekcija nije srljala previše ka golu protivnika. Rivali su igrali strpljivo i smireno došavši do rezultata koji i jedne i druge vodi u drugi krug.

Ova grupa je, podsetimo, donela je mnogo uzbuđenja. U pitanju je jedina grupa u kojoj su sve ekipe upisale po jednu pobedu i remi, pa je o konačnom plasmanu odlučivala gol razlika. U toj situaciji Rumunija je prva na tabeli, Belgija druga, dok je Slovačka na trećoj poziciji, ali pošto ima četiri boda potpuno je sigurna u drugoj fazi sa pozicije broj tri. Ispali su Ukrajinci, i to posle vrlo čudnog meča sa Belgijom.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!