DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Ovo je odredilo konačan plasman u grupi Srbije na EURO 2024

Novosti online

26. 06. 2024. u 22:30

NAKON završetka grupne faze Evropskog prvenstva u grupi "C" gde je igrala Srbija prošli su Engleska, Danska i Slovenija, a konačni poredak napravio je konfuziju među navijačima.

ДЕТАЉ КОЈИ ЈЕ СВИМА ПРОМАКАО: Ово је одредило коначан пласман у групи Србије на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

Prvoplasirana je Engleska sa pet osvojenih bodova, a drugo i treće mesto dele Danska i Slovenija. Ipak, nakon završetka nastala je konfuzija ko će sa kog mesta ići dalje. 

Obe ekipe su imale isti broj bodova, gol razliku i broj datih golova, pa je prvobitna informacija bila da je pala presuda zbog kvlaifikacija.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Danska i Slovenija su takođe bile u kvalifikacionoj grupi, a međusobni učinak je doveo do toga da Danska bude prvoplasirana uprkos istom broju bodova. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ipak, kako je UEFA zvanično potvrdila dan posle utakmica trećeg kola C grupe, presudan je ipak bio broj žutih kartona, jer je u toku utakmice žuti karton dobio asistent selektora Slovenije, trener Milivoje Novaković.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!