"POČINJE NOVA ERA..." Selektor Slovenije najavio velika dela nakon prolaska dalje na EURO 2024

Novosti online

26. 06. 2024. u 13:13

Fudbalaska reprezentacija Slovenije napravila je istorijski uspeh plasmanom u osminu finala Evropskog prvenstva u fudbalu, a njihov selektor Matjaž Kek, rekao je da je i za njega ovo iznenađenje.

ПОЧИЊЕ НОВА ЕРА... Селектор Словеније најавио велика дела након проласка даље на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

Nisu Slovenci pre EURO 2024 važili za favorita. Mnogi su predviđali da će se u grupi C naći na poslednjoj pozciji, ali su na kraju jedini od bivših jugoslovenskih ekipa, uspeli da prođu grupu.

Selektor "zmaječeka" Matjaž Kek, rekao je da nije očekivao ovakav rezultat.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

 - Nisam baš očekivao da ćemo proći. Pokazali smo igrom da zaslužujemo prolazak. Igrali smo protiv jednog od favorita turnira. Čitav dan osećao sam se pozitivno. Pokazali smo mentalnu snagu. Analizirali smo ih, ali kada smo postali pasivni imali smo problema - rekao je Kek.

Kek je rekao da je ponosan, ali i najavio novu epohu za slovenački fudbal.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

 - Iznimno sam ponosan na ovu ekipu. Videli ste energiju koju su svi igrači dobili od svih naših navijača u prvoj utakmici i danas opet. Veselimo se, ali od sutra se vraćamo treninzima i pripremama za sledeću utakmicu. Imali smo tešku grupu, ali imamo vrhunsku ekipu. Jako sam ponosan na svoju ekipu i mislim da je ovo početak novog i lepog doba za slovenački fudbal - dodao je Kek.

Podsetimo, Slovenija je završila na trećoj poziciji grupe C sa tri boda i tri nerešena ishoda, ispred Srbije koja je sa dva boda ostala na začelju.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu