"STVARALI SMO ŠANSE, ALI MORAMO BOLJE DA IH KORISTIMO": Selektor Engleza veruje u uspeh tima

Novosti online

26. 06. 2024. u 10:46

Fudbalska reprezentacija Engleske odigrala je bez golova meč sa ekipom Slovenije u poslednjem, trećem kolu grupe C na stadionu u Kelnu.

СТВАРАЛИ СМО ШАНСЕ, АЛИ МОРАМО БОЉЕ ДА ИХ КОРИСТИМО: Селектор Енглеза верује у успех тима

Foto: Profimedia

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt rekao je da je njegov tim imao dosta problema pre početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali je dodao da veruje u dobar rezultat na kontinentalnom šampionatu, prenose britanski mediji.

U drugom meču trećeg kola grupe C, selekcije Srbije i Danske su takođe igrale bez golova. Engleska je osvojila prvo mesto u grupi C sa pet bodova. Danska i Slovenija su sakupile po tri boda, dok je Srbija završila takmičenje na EP na poslednjem mestu sa dva boda.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Tanjug/AP

Engleska, Danska i Slovenija će igrati u osmini finala EP.

- Mislim da smo mnogo unapredili igru sa loptom. Dobro smo otvarali akcije, vidi se naporan rad, ali nam još nedostaje završnica. Fudbaleri koji su igrali u drugom poluvremenu su odradili dobar posao. Pokušali smo ofanzivnim zamenama da dođemo do pobede - rekao je Sautgejt.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Selektor Engleske pohvalio je Kola Palmera, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.

- Bio je veoma dobar. Stvarao je šanse, trudili smo se da mu omogućimo da postigne gol u finišu. I nije samo on uneo svežu krv, već i ostali mladi igrači Entoni Gordon i Kobi Mejno. Bilo je mnogo dobrih stvari na kojima možemo da gradimo igru - dodao je selektor Engleske.

Britanski mediji navode da se fudbaleri Engleske nalaze u lakšoj polovini žreba na EP.

- Ne bi trebalo da nas zavede to u kojoj smo polovini žreba. Imali smo mnogo problema pred početak EP, ali sada sve dolazi na svoje mesto. Način na koji smo se branili je veoma pozitivna stvar i na tome ćemo da gradimo samopouzdanje. Stvarali smo i šanse, ali moramo da ih koristimo - zaključio je Sautgejt.

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

HOLIVUDSKI GLUMAC U BRAKU SA SESTROM: Kada su saznali da su u srodstvu uradili su nešto što bi malo ko smeo (FOTO)