NOVAK ĐOKOVIĆ NASMEJAO SVE DO SUZA: Ovo je poručio fudbalerima Srbije pred meč sa Danskom!

Novosti online

25. 06. 2024. u 20:49

Najbolji srpski teniser Novak Đoković došao je u Minhen da bodri selekciju Srbije protiv Danske na EURO 2024, a pre meča govorio je za Radio-televiziju Srbije.

НОВАК ЂОКОВИЋ НАСМЕЈАО СВЕ ДО СУЗА: Ово је поручио фудбалерима Србије пред меч са Данском!

Screenshot / UEFA

Najbolji srpski teniser rekao je na početku razgovora za RTS da mu je veliko zadovoljstvo što je uspeo da dođe u Minhen i da podrži "orlove"

 - Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde i što mogu da uživam u ovom predivnom ambijentu i da pružim podršku fudbalerima Srbije - počeo je Đoković.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Na pitanje da je on do sada odigrao mnogo finala i važnih mečeva, a kako je ovaj meč za Srbiju kao finale, Đoković kaže da je najvažnije da igrači pokažu srce.

 - Timski sport je drugačiji, ali suštinski su stvari iste pogotovo kad se igra za svoju zemlju pogotovo tad nema razmišljanja, tada se daje sve od sebe . Priprema je pola posla. Momci su imali su četiri danas se spreme za ovaj meč taktički i psihološki i verujem da će biti sve u redu. Ovde je svaki minut važan, to je srce, ponos, i to je najvažnije da se pokaže. Najbitnije je da damo sve od sebe,a rezultat ne može da se predviiv. - nastavio je najbolji srpski teniser.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Na pitanje šta je najvažnije za ovakav meč, Đoković je sve nasmejao do suza.

 - Srce, glava i ona stvar - čime je izazvao smeh kod sagovornika.

 - Šalim se šalim se, hrabrost, da kažemo. Nisam fudbalski stručnjak ali vidim da žele i ja im želim im sve najbolje - rekao je Đoković

Na pitanje o publici koja deluja kao da će ući ako Srbija pobedi, Novak je rekao da će i on ući u tom slučaju na teren

 - Ako publika bude ušla ućići i ja - rekao je u šaljivom tonu Đoković.

 - Jedinstfgeno iskustvo mi nemamo ovoliko velike stadione(teniseri prim. aut.), ali zaista je uživanje biti ovde - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga