KAKAV MEČ NA EURO 2024: Goleada u Berlinu donela šokantan rasplet u grupi

Novosti online

25. 06. 2024. u 19:54

Fudbalska reprezentacija Austrije savladala je selekciju Holandije 3:2 u poslednjem meču grupe D na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

КАКАВ МЕЧ НА ЕУРО 2024: Голеада у Берлину донела шокантан расплет у групи

FOTO: AP/Tanjug

Asustrija je početka susreta bila mnogo bolji rival. Stiče se utisak da je Ralf Ragnik mnogo bolje pripremio meč od Ronalda Kumana i to se moglo primetiti još na početku. Već u 6. minutu Austrijanci su to naplatili tako što je Malen postigao autogol što je bio je to sedmi autogol na šampionatu. Nastavili su Austrijanci da dominiraju u nastavku.

Imali su nekoliko sjajnih šansi i "lale" su bile uglavnom u podređenom položaju. Imali su Holanđani priliku da dođu do izjednačenja. Uparvo je Malen mogao da se iskupi za kiks pred svojim golom, ali je promašio sjajnu priliku. U dobroj šansi pred kraj pred kraj poluvremena bio je i Depaj, ali ni on nije bio precizan.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Drugo poluvreme nagovestilo je ogrmono uzbuđenje. Već na samom početku drugog dela utakmice Holandija je preko Gakpa došla do izjednačenja posle samo dva minuta. Dominirali su Holanđani prvih 15 minuta meča, ali kada su se Austrijanci oslobodili pritiska, odmah su ugrozili gol Holandije i Šmits je uspeo da vrati vođstvo na stranu izabranika Ralfa Ragnika.

U narednom periodu viđena je prava borba na obe strane terena, ali je Holandija uspela da dođe do izjendačenja u 75. minutu preko Depaja. Samo pet minuta trebalo je Sabiceru da vrati prednost Austriji sjajnim golom. Do kraja meča obe ekipe su napadale i priredile publici sjajnu fudbalsku predstavu predstavu i veliki broj golova ali su se Austrijanci poptupno zasluženo radovali.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA


Nakon ovih "ludih" mečeva jasan je poredak na tabeli grupe D. Austrija je prva sa 6 bodova, sledi Francuska sa 5, na trećem mestu je Holandija sa 4, dok su Poljaci ostali na začelju sa jednim bodom. Holandija iako je trećeplasiran, sa četiri boda je gotovo sigurna u nokaut fazi.

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJZGODNIJA MAMA: Skinula se Mirka Vasiljević - lepa glumica pokazala savršenu figuru (FOTO)