RUSIJA ODUŠEVLJENA SRBIMA! Evo šta srpski navijači rade po Nemačkoj tokom EURO 2024 (VIDEO)

Novosti online

24. 06. 2024. u 19:52

U toku je poslednje, treće kolo uvodne faze Evropskog prvenstva u fudbalu, a Srbija je pred utakmicom odluke: protiv Danske igra "biti ili ne biti" meč za svoj o(p)stanak na EURO 2024. Uoči tog takmičarskog nastupa rusku javnost obradovalo je nekoliko snimaka iz Nemačke, u kojoj se i održava šampionat.

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА! Ево шта српски навијачи раде по Немачкој током ЕУРО 2024 (ВИДЕО)

Profimedia/ IMAGO

Naime, do Rusije, koja ne učestvuje na ovom turniru jer ni u kvalifikacijama nije mogla da nastupi usled sankcija izrečenih kada je počeo rat u Ukrajini, stigli su video snimci ponašanja srpskih navijača pre i posle utakmice "orlova" i Slovenije.

Tako je, recimo, velikog odjeka imao i video zapis na kome srpski navijači idu kroz ulice Minhena i skandiraju:

"Rusija - Srbija, Kosovo - Metohija!".

Evo kako je to izgledalo:

Uz to, ruski mediji dele i jedan drugi snimak.

Na njemu se vidi kako srpski navijači najpre skandiraju sa Slovencima "Slovenci i Srbi, braća zauvek", ali to potom postaje:

"Rusi i Srbi - braća zauvek!"

Sve je začinjeno i video-reportažom o jednom ruskom ljubitelju fudbala, koji uspeva da  na stadione prokrijumčari, a ta reč mora da se upotrebi - jer je UEFA zabranila unošenje ruskih zastava, upravo zastavu Ruske Federacije.

Po njegovom priznanju, na pojedinim kapijama stadiona uopšte ga ne puštaju sa njom, a na drugima on okrene naopačke, kaže "To je srpska trobojka" - i redari ga puste da uđe na utakmice EURO 2024:

Podsetimo, utakmica Srbija - Danska igra se u utorak, 25. juna, od devet uveče na Minhenskoj areni, a možete uživo da je pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, sve ono najvažnije i najzanimljivije sa njega - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

BONUS VIDEO TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)