EURO 2024 (11. dan) Albanci i Hrvati opet šokirali svet, Španci na tribinama oduševili Srbiju, a Italijani na terenu!

Novosti online

24. 06. 2024. u 12:00 >> 23:13

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti 11. "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imali ste priliku da pratite uživo na portalu "Novosti".

ЕУРО 2024 (11. дан) Албанци и Хрвати опет шокирали свет, Шпанци на трибинама одушевили Србију, а Италијани на терену!

Foto: Profimedia

23.10 - To bi bilo to za ovo izdanje bloga uživo. Sledi mali predah (vrlo mali) jer... utorak je baš, baš veliki dan. Igra Srbija! Pratite nju, i sve ostalo o prvenstvu Evrope, na portalul "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu!

23.09 - Ovako su u Veneciji slavili šok-gol Italije Hrvatskoj u 98. minutu:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

23.07 - Pojedini hrvatski fudbaleri su u suzama... I ne čudi, ovakav kraj meča, "već dobijenog", nisu očekivali.

23.07 - Kakva drama u drugoj utakmici grupe B. Italija je u ludoj završnici došla do boda i osmine finala. GRANDE ITALIJA! Prvak Evrope šokirao Hrvate i obradovao Srbiju!

Detalj sa utakmice Hrvatska - Italija / FOTO: Tanjug/AP

23.06 - ŠPANIJA FURIOZNO DO OSMINE FINALA: "Furija" pobedila Albaniju i savršeno završila grupnu fazu na EURO 2024 (FOTO/VIDEO)

22.55 - "KOSOVO JE SRBIJA": Španci "lupili" šamar Albancima na Euro 2024, poslali jaku poruku

22.15 - SKANDAL: Ogromna zastava preko cele tribine u slavu etničkog čišćenja Srba!

22.01 - HRVATSKA U ŠOKU: Blanka Vlašić u TV prenosu videla kako je muž vara! (VIDEO)

Navijači Srbije na EURO 2024 / Profimedia/ IMAGO

21.50 - RUSIJA ODUŠEVLjENA SRBIMA! Evo šta srpski navijači rade po Nemačkoj tokom EURO 2024 (VIDEO)

21.40 - Sramno! Albanci su razvili transparent kome mesto svakako nije na stadionu. 

21.00 - Počele su utakmice! Pratite ih uživo:

UŽIVO, HRVATSKA - ITALIJA: Kakav fudbal! Ređaju se šanse

UŽIVO: ALBANIJA - ŠPANIJA: Ovo se očekivalo u Dizeldorfu (VIDEO)

19.40 - Fudbaleri Mađarske pobedili su Škotsku, a o tom meču govorio je predsednik Aleksandar Vučić koji se čuo sa Viktorom Orbanom nakon meča. 

18.20 Na okupljanju košarkaške reprezentacije Srbije koja se priprema za Olimpijske igre Svetislav Pešić poželeo je sreću "orlovima" na Euro 2024

 - Danas nas je zatekla, pred okupljanje, vest da nas je napustio Dragan Kapičić, legendarni srpski košarkaš, košarkaški radnik. Baš me to onako potrefilo. Ali, život ide dalje... Hteo bih da čestitam odbojkašima na plasmanu na Igre, a da poželimo uspeh fudbalerima sutra - rekao je selektor Pešić na okupljanju košarkaša Srbije.

16.18 - Nemce su iznenadili i - engleski navijači. Ali, ne zbog ponašanja na ulici ili na fudbalskom stadionu već... na turniru u pikadu! Prosto, nisu znali šta će i kud će, dok čekaju mečeve odluke u grupi C (u utorak uveče od 21 igraju Engleska - Slovenija i Srbija - Danska), pa su se na pikadu ovako ponašali:

16.04 - Naime, Bastijan Švajnštajger, nekada kapiten nemačke reprezentacije, koji je još tokom aktivne fudbalske karijere postao suprug naše teniserke Ane Ivanović, u međuvremenu je "okačio kopačke o klin" i, povremeno, radi i kao stručni konsultant. A nema lepše prilike za tako nešto nego od prvenstva Evrope u njegovoj zemlji. I, tu se desila zanimljiva situacija. Naime, držeži mikrofon u jednoj ruci, a kafu u drugoj, dok se obraćao sa terena u TV prenosu, "Švajni" je u jednom trenutku, nesvesno, pridigao ruku sa kafom i tu počeo da govori, umesto u mikrofon:

16.03 - Junak priče koja sledi je - srpski zet

16.02 - Sport je, poput života, nekad tužan, nekad smešan... Evo, posle vesti koja je iz košarke uskočila na fudbalske stranice, sledi i jedna radosnija.

15.16 - Tužna vest zadesila je srpski sport. Preminuo Dragan Kapičić

Dragan Kapičić / FOTO: N. Paraušić

14.49 - Fudbalska reprezentacija Srbije krenula je za Minhen. Iako je tek sutra meč s Dancima, i danas vas očekuje zanimljiv materijal iz tabora "orlova". Od 17.15 na portalu "Novosti" možete uživo da pratite obraćanje selektora Dragana Stojkovića Piksija pred meč sa Danskom.

14.15 - JEZIVO: Hiljade ustaša došlo na Hrvatska - Italija! I žene, i starci, svi pevaju strašne stihove!

Hrvatski navijači u Lajpcigu pred Hrvatska - Italija / Screenshot / Slobodna Dalmacija

13.40 - KO BI OVO OČEKIVAO! Švajcarci se stide Šiptara, pominje se i trgovina organima srpskih zatvorenika

Zastava "Oslobodilačke vojske Kosova" na meču Švajcarska - Nemačka / Foto: Printskrin/Arenasport

13.15 - NESVAKIDAŠNjE: Evo šta je selektor Dragan Stojković Piksi radio tokom treninga fudbalera Srbije pred meč odluke na EURO 2024 (VIDEO)

12.52 - Kad smo već kod jutra, "mladog dela dana", jedna vest je prilično iznenadila Španiju. Zbog toga što ima "previše mladog fudbalera". Naime, prema nemačkim zakonima, maloletna lica, ona mlađa od 18 godina, ne smeju da rade posle 20 časova. Taj propis važi i za Nemce, i za strance koji dođu u tu zemlju. Sportistima je dozvoljeno do 23 časa, s tim da do tog trenutka moraju da obave sve procedure i, u bukvalnom smislu, u 23 sata ne budu ni na sportskom objektu. A Španci imaju novu zvezdu fudbala, 16-godišnjeg Jamala, koji je em posle 23 časa ostao na stadionu kada je "furija" igrala sa Italijom, em će i večeras to biti slučaj, u meču sa Hrvatima. Lokalni mediji kažu da, teoretski, tim Španije može da bude kažnjen i sa globom u visini do 30.000 evra, mada pravnici ističu da je to, stvarno, malo verovatno. Ipak, prilično zanimljiva situacija...

Lamin Jamal, 16-godišnje špansko "čudo od deteta" / FOTO: Tanjug/AP

12.40 - Ako se po jutru dan poznaje... Zapravo, hteli smo da vam javimo da je ekipa u kojoj su Tadić, Mitrović, Sergej Milinković Savić i ostali momci sa fotografije - opet pobedila na treningu "orlova". A dosad se dešavalo da kad god oni pobede na poslednjem treningu pred meč, Srbija ne gubi tu utakmicu... 

12.24 - Nove kalkulacije! Naravno, svi u Srbiji priželjkuju pobedu nad Danskom, ali evo šta treba da se desi večeras (i prekosutra) da čak i bod protiv Danaca "orlovima" bude dovoljan za prolazak dalje: SRBI, NIJE SVE TAKO CRNO! Evo šta večeras treba da se desi da "orlovi" otvore vrata raja na EURO 2024

12.04 - OZBILjNA SITUACIJA: Evo šta se desilo na početku treninga fudbalera Srbije pred meč odluke na EURO 2024 (VIDEO)

12.03 - Neverovatno šta rade Hrvati i Albanci! Najpre, javili smo vam tokom prepodnevnih sati ovo: SKANDAL NA EURO 2024! Hrvati hitno traže od UEFA da im puštaju ustaške pesme pred meč sa Italijom ... ali, to nije bilo sve. Jer, nimalo za Hrvatima ne zaostaju ni Albanci: DOKLE VIŠE? Novi sraman potez Albanaca, UEFA ali i Nemci se crvene od stida (FOTO)

Hrvatski i albanski navijač pokazuju simbol koji koriste zagovornici ideje o velikoj Albaniji / Foto: Profimedia

12.02 - Šta se najvažnije desilo juče? Deseti dan EURO 2024 je doneo prilično zanimljive utakmice, bilo je i istinske drame, a mnogo toga još ste mogli da vidite u jučerašnjem blogu uživo.

12.01 - Ko danas igra? Nastavlja se ovaj "novi" ritam mečeva "Igramo u isto vreme, takvi propisi!". I danas, kao i u nedelju uveče, samo dve utakmice - od 21 sat izlaze na teren Albanija - Španija i Hrvatska - Italija. Tabela te, grupe B, pred ovo poslednje kolo izgleda ovako: Španija 6 bodova, Italija 3, Albanija i Hrvatska po 1 (s tim da Albanci imaju bolju gol-razliku od Hrvata, 3:4 naspram 2:5, dok je Italija na 2:2). Podsetimo, za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. 

12.00 - Najpre, da vas podsetimo da, ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala. A ovaj blog... on će na jednom mestu, i to u uživo praćenju, objedinjavati sve što se u toku dana bude dešavalo na EURO 2024. 

12.00 - Dobar dan i dobro došli na novi blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (6)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu