CEO SVET GLEDA I PITA SE "ŠTA MU JE?!" Kristijano Ronaldo je ovo uradio na meču EURO 2024 i navijači su odmah rekli "Drugi čovek!"

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

22. 06. 2024. u 20:28

PORTUGAL je izborio plasman u osminu finala Evropskog prvenstva, a Kristijano Ronaldo je nastavio da obara rekorde u fudbalu.

ЦЕО СВЕТ ГЛЕДА И ПИТА СЕ ШТА МУ ЈЕ?! Кристијано Роналдо је ово урадио на мечу ЕУРО 2024 и навијачи су одмах рекли Други човек!

FOTO: Tanjug/AP

Kapiten "selesaa" je još jednom pokazao zašto je i u 39. godini značajan za igru reprezentacije koju sa klupe predvodi Roberto Martinez.

Ipak, ono što je uradio iznenadilo je mnoge koji su se verovatno pitali, "šta mu je?". Naime, on je imao izglednu poziciju da zatrese mrežu Turske, iz koje bi nekada sigurno šutirao na gol, odlučio da uposli Bruna Fernandeša koji se tako upisao u strelce.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kristijano Ronaldo oborio još jedan rekord

Fudbaler Al Nasra je postao igrač na najviše asistencija na Evropskim prvenstvima. Ovo mu je bila sedma. Vredi pomenuti da je on i najbolji strelac kontinentalnih takmičenja.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, Portugal je u drugom kolu grupe F savladao Tursku s 3:0.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA U MEDICINI ali u ovome je ključ