BRUKA I SRAMOTA! FS Hrvatske smešno kažnjen, odmah uputio "zahvalnost navijačima na odličnoj podršci"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

22. 06. 2024. u 19:01

Dok se čeka odluka UEFA o započetoj istrazi povodom tužbe Fudbalskog saveza Srbije da su hrvatski navijači, zajedno sa albanskim, na utakmici EURO 2024 skandirali "Ubij Srbina!", FS Hrvatske se javno pohvalio da je izuzetno dobro prošao kod evropske kuće fudbala.

БРУКА И СРАМОТА! ФС Хрватске смешно кажњен, одмах упутио захвалност навијачима на одличној подршци

FOTO: Tanjug/AP

Ne pominjući istragu o tom skandalu, Fudbalski savez Hrvatske je saopštio sledeće, i tom prilikom pohvalio svoje navijače (!?)

- Disciplinska komisija UEFA donela je odluku o kazni za Hrvatski fudbalski savez zbog incidenata na utakmici Hrvatska - Albanija na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Hrvatski fudbalski savez kažnjen je sa 28.000 evra zbog paljenja baklji i bacanja predmeta u teren od strane dela hrvatskih navijača tokom meča odigranog 19 maja u Hamburgu. 

Hrvatski fudbalski savez se zahvaljuje hrvatskim navijačima na odličnoj podršci i još jednom poziva na suzdržavanje od paljenja  i bacanja baklji, stoji u saopštenju objavljenom na sajtu HNS. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu