EURO 2024: Oboren DŽajin rekord, novi neredi, "zgodni Srbi" u neobičnoj situaciji, frka u Albaniji i Hrvatskoj

Novosti online

22. 06. 2024. u 12:00 >> 23:07

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti devetog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imali ste priliku da pratite uživo na portalu "Novosti".

ЕУРО 2024: Оборен Џајин рекорд, нови нереди, згодни Срби у необичној ситуацији, фрка у Албанији и Хрватској

Foto: Profimedia

23.07 - To bi bilo to za ovaj fudbalski dan. Novi je već pred nama, nedelja neće biti ništa manje interesantna, sumnje nema. Podsetimo, za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. Nastavljamo uskoro, ostanite na sportskim stranicama "Novosti" - na sasvim ste dobrom mestu.

22.59 - Belgija je osvojila prve bodove na EURO 2024 pobedom nad Rumunijom i prava ludnica će biti u poslednjem kolu grupe E. BELGIJANCI SVE "ZAKUVALI": "Crveni đavoli" nadigrali Rumuniju za prve bodove na EURO 2024 (FOTO/VIDEO)

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

20.07 - Nemojte ovo da propustite. Nikako! URADILI SMO SIMULACIJU, OVO JE REZULTAT: Evo kako će se završiti utakmica Srbija - Danska na EURO 2024!

Psssst! Srbija igra! Dušan Tadić i "orlovi" slave u simulaciji meča sa Danskom / FOTO: Printskrin/EA Sport FC24

19.55 - POTPUNO "LUDA" UTAKMICA NA EURO 2024: Portugal overio nokaut fazu uz najčudniji gol na prvenstvu

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Detalj sa meča Portugal - Turska / FOTO: Tanjug/AP

19.37 - PAO REKORD DRAGANA DžAJIĆA NA EURO: Ovaj fudbaler se upisao zlatnim slovima u istoriju

19.06 - Hrvatski fudbalski savez oglasio se o kazni UEFA zbog ispada na meču Hrvatska - Albanija, o tome kako su kažnjeni čitajte u posebnom tekstu

18.54 - Još incidenata. Ponovo Poljaci u sukobu sa policijom Nemačke u Berlinu:

18.42 - Novi neredi. Poljski navijači su se zaneli mišlju da mogu bez posledica da provociraju nemačku policiju, a usledio je prilično brutalan odgovor:

18.30 - Desio se (upravo) najluđi autogol na ovom kontintalnom šampionatu (na linku ispod možete da pratite i vidite najvažnija dešavanja sa meča Turska - Portugal). A baš na ovaj dan, pre 30 godina, Kolumbijac Andres Eskobar je dao onaj autogol, zbog kog je potom ubijen u Kolumbiji. 


Eskobarova sestra je, inače, izjavila (o toj mundijalskoj utakmici sa SAD, koja je Kolumbijce, zbog poraza od 1:2, koštala eliminacije već u grupnoj fazi).
- Kada je rezultat postao 1:0, moj devetogodišnji sin mi je rekao "Mamice, hoće li oni sad da ubiju Andresa?", a rekla sam mu "Neće, sunce moje, ljude ne ubijaju zbog njihovih grešaka. A i u Kolumbiji svi vode Andresa".

Ubicu su, inače, osudili na 43 godine zatvora. Posle 11 "odelžanih" pušten je na slobodu zbog dobrog vladanja. Na Eskobarovoj sahrani bilo je više od sto hiljada ljudi, a govorio je čak i predsednik države.

18.05 - Kakva žurka je u toku na prvenstvu Evrope... Pogledajte samo ovog saksofonistu, kako "diže" atmosferu:

17.30 - Vreme je za novi prenos! UŽIVO, TURSKA - PORTUGAL: Velika bitka na EURO 2024!

17.28 - ŠPANCI U OČAJU ZBOG SRBINA: Milan Tarot oduševio Engleze, ali zabrinuo "crvenu furiju" na EURO 2024

17.00 - Kakva utakmica! ZVEZDA EURO 2024 JE ROĐENA! Spektakularna utakmica Gruzija - Češka iznedrila najvećeg junaka

Černi i Mamardašvili oči u oči na meču Gruzija - Češka na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

15.50 - Albanski provokatori, novinar Arlind Sadiku i fudbaler Mirlind Daku susreli su se i nastavili sa provokacijama

14.36 - Vreme je za prvu utakmicu dana. I to kakvu! UŽIVO, GRUZIJA - ČEŠKA: Posle velikog haosa - na red došla borba "ranjenika"

14.30 - Opaaaaaa! Titula! :) 

SRBI - NAJZGODNIJA REPREZENTACIJA EURO 2024! Evo ko je "najseksi" fudbaler, ali i kako izgleda Top 10 te liste! (FOTO)

Fudbaleri Srbije slave gol Luke Jovića protiv Slovenije na EURO 2024 / FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

13.22 - Znate šta je najlepše? Zvanično, UEFA je proglasila - pvo je najlepši gol prvog kola EURO 2024 (VIDEO), ali još bolje od toga je što strelci pogodaka koji su završili na 1., 2. i 3. mestu - svi igraju danas!

12.51 - Strašno... UŽAS: Nasmrt pretučen čovek posle meča Engleska - Danska

12.31 - E, tako to ide. PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub

Mirlind Daku, reprezentativac Albanije koji je vređao Srbe / Foto Profimedia

12.11 - Zanimljivo, zanimljivo... DANSKA KALKULIŠE PROTIV SRBIJE: Selektor Hjulmand najavio treće mesto u grupi?

12.06 - SKANDAL NA EURO 2024: Divljali posle gola, pa gurnuli protivničkog navijača niz tribinu

12.05  Ako ste kojim slučajem propustili našu sinoćnju vest koja je izazvala veliku pažnju (sa pravom), ne propustite je sadA: ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! "On je naslednik Nostradamusa!"

FOTO: Printskrin/Jutjub/Tanjug/AP

12.04 - Danas bi trebalo da bude "dan D" za Hrvate i Albance zbog skandala koji su priredili u velikoj antisrpskoj histeriji. Ako je sudiji po stranim medijima, Hrvatsku i Albaniju čekaju drakonske kazne, a za jednog igrača prvenstvo je već završeno.

12.03 - Nebičan dan za srpske fudbalere. Naime, nakon što je selektor Dragan Stojković Piksi na vanrednoj konferenciji za medije otkrio i neke šokantne detalje, "orlovi" su dobili skroz naskroz slobodan dan. Nema ni laganih treninga, ni taktičkih priprema, nema ni izlaska na teren prosto - dan za porodice.

Selektor srpskih fudbalera Dragan Stojković Piksi na vanrednoj konferenciji na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/Nemanja Jovanović/BG

12.02 - Šta se najvažnije desilo juče? Osmi dan EURO 2024 je doneo prilično zanimljive utakmice, bilo je zanimljivo i van igrališta, desilo se nekim čudom da je i Engleska u velikoj panici, jer se pita "Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!", a mnogo toga još ste mogli ste da vidite u jučerašnjem blogu uživo.

Fil Foden, reprezentativac Engleske i najbolji fudbaler Premijer lige u sezoni 2023/2024 / FOTO: Tanjug/AP

12.01 - Ko danas igra? Nastavlja se ustaljeni ritam od tri meča dnevno (u 3 po podne, u 6, pa u 9 uveče). I danas je na programu drugo, od tri kola uvodne faze na šampionatu Evrope, a igraće i tri majstora - gruzijski Hviča Kvarchelija, kog zovu i "Kvaradona", portugalska legenda Kristijano Ronaldo i nova zvezda turskog fudbala (i Real Madrida), strelac spektakularnog gola na startu šampionata, Arda Guler. Najpre od 15 sati na teren izlaze Gruzija - Češka, pa od 18 sledi derbi dana Turska - Portugal, ail prštaće sve i u meču od 21, Belgija - Rumunija, tim pre što su Belgijanci izgubili na startu prvenstva. Za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. 

12.00 - Najpre, da vas podsetimo da, ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala. A ovaj blog... on će na jednom mestu, i to u uživo praćenju, objedinjavati sve što se u toku dana bude dešavalo na EURO 2024. 

12.00 - Dobar dan i dobro došli na novi blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!