ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! "On je naslednik Nostradamusa!"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

21. 06. 2024. u 18:58

ENGLESKI mediji pomno prate dešavanja u Srbiji koja se tiču Evropskog prvenstva u fudbalu, a bavili su se, po rečima "Dejli mejla" i "samoproklamovanim najvećim mađioničarom na svetu". On je izneo svoja predviđanja za EURO 2024, a navijačima Gordog Albiona dao je ohrabrujuće vesti.

ЕНГЛЕСКА ОДЛЕПИЛА ЗА СРБИНОМ: Милан Тарот распаметио Британију због ЕУРО 2024! Он је наследник Нострадамуса!

FOTO: Printskrin/Jutjub/Tanjug/AP

"Tri lava" su jedina reprezentacija na Svetskom prvenstvu koja je najavila da ide po trofej, ali u uvodnim mečevima to nije opravdala. 

Ne samo da su se Englezi mučili u duelu sa Srbijom (1:0), već su potom i remizirali sa Danskom (1:1). 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Uprkos lošem startu puleni Gareta Sautgejta imaju učinak koji im otvara vrata nokaut faze.

Engleze ohrabruje i izjava srpskog vidovnjaka Milana Radonjića, poznatog pod nadimkom Milan Tarot, za koga Dejli mejl navodi da je "deveti potomak poznatog astrologa Nostradamusa".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Dat mu je ogroman prostor u najvećem britanskom tabloidu, i baš tu, on je izneo očekivanja o tome koliko Englezi mogu na prvenstvu Evrope u fudbalu koje je u toku u Nemačkoj. 

- Sve velike selekcije će imati loš učinak na EURO 2024, osim Engleske, koja će verovatno osvojiti trofej, rekao je Tarot u izjavi španskoj "Marki", a preneo je "Dejli mejl".

Milan Tarot nije precizirao na koje velike selekcije se njegovo predviđanje odnosilo, ali se pretpostavlja da misli na Španiju, Nemačku i Francusku koje su dobro počele Evropsko prvenstvo. 

Pored toga što je Tarot predvideo Engleze kao osvajača Evropskog prvenstva, prvi put nakon 58 godina posta, on očekuje dosta i od Harija Kejna, engleskog golgetera.

- Kejn će na turniru postići više od 10 pogodaka, rekao je Nostradamus modernog doba", a zaključuje se u tekstu engleskog lista.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, sve ono najvažnije i najzanimljivije sa njega - pratite na posebnoj stranici protala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška