ANTISRPSKA HISTERIJA TRESE EURO 2024! Predsednik fudbalskog saveza Hrvatske se zahvalio navijačima što su skandirali "Ubij Srbina"

Novosti online

21. 06. 2024. u 09:24

LUDILO nema kraja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Hrvati i Albanci imaju neko posebno takmičenje za sebe koje se zove "Uvredi Srbina".

АНТИСРПСКА ХИСТЕРИЈА ТРЕСЕ ЕУРО 2024! Председник фудбалског савеза Хрватске се захвалио навијачима што су скандирали Убиј Србина

FOTO: Tanjug/AP

Navijači, igrači, pa sada i čelnici saveza se brukaju na sve strane, a UEFA ćuti i gleda, preti kaznama, ali još adekvatnih nema. Poslednji u nizu je predsednik Hrvatskog nogometnog Saveza Marijan Kustić, koji je dao sramnu izjavu i podržao pogrdno skandiranje protiv Srba.

- Postupak je otvoren. Mi smo uvek naglašavali da HNS osuđuje bilo kakav poziv na mržnju i diskriminaciju. Moram reći da u prvoj utakmici smo imali primedbi od strane delegata na nekoliko baklji i čaša koje su bačene, ali nemoj sada da prebacujemo na nekoga nešto. Postupak je otvoren pa neka oni pokažu da je zaista tako bilo. Ja to lično nisam video, osim što su neki strani mediji pisali o tome. Želim se ovim putem zahvaliti svim našim navijačima. Okupiti 100.000 naših navijača, čestitam na tome - rekao je Kustić, a preneo Bljesak.info.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

 

Sramota, da glavni čovek fudbalskog saveza jedne zemlje podrži takvo ponašanje navijača, odnosno vređanje drugih. UEFA, ako je organizacija kakva treba da bude, mogla bi i Marijana Kustića da kazni, ne samo Hrvatsku. 

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (4)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO