Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je večeras istragu protiv Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) i Fudbalskog saveza Albanije (FSHF) zbog incidenata navijača dve selekcije tokom meča drugog kola grupe B na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Komentari (2)

Žika

21.06.2024. 01:27

"Ubij Srbina" je poziv i postrekivanje na genocid, jer krivično delo genocid može da se izvrši kako u miru ili u ratu. Izvršenje dela ili podsticaj dela je takođe genocid nad nekom etničkom grupom a sve shodno Konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida.

Branislav

21.06.2024. 01:51

Ма лагано људи! Прво морамо бити реални да можемо да се надамо само достојанственом испадању са фудбалског такмичења. А то што други пјевају, значи слика њиховог комплекса. Зато што знају да ни једно царство ми сила нису никад побиједили србина. Због тих слабости чистоће државног гена папиролошки измислимо да је неко што није и печат и дар тзв косова. Или U-сташа. Да не причамо како је фрснцуска црна. Да црња не може бити. По мени, требали су момци репрезентације да се на центру помоле Богу, очитају Оче наш, и врате се кући. Да постоје људска права никад изворна земља нацизма не би смјела организовати било какво мултинационално такмичење. Само за такав подухват морамо имати селектора који живи или се труди да живи Светосавским животом. Не морљмо се и ми поткиват ако се коњи поткивају. Слава Богу, Православљу и српском народу!