FUDBALER SLOVENIJE VREĐAO SRBE: "Vidite koliko im znači gol u 95. minutu protiv male Slovenije"

Filip Milošević

20. 06. 2024. u 18:50

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno sa Slovenijom rezultatom 1:1 u Minhenu, u okviru drugog kola grupe C Evropskog prvenstva, a potom se desila jedna da li zlonamerna, ili nesmotrena izjava slovenačkog reprezentativca koji je bio među najboljima na terenu.

ФУДБАЛЕР СЛОВЕНИЈЕ ВРЕЂАО СРБЕ: Видите колико им значи гол у 95. минуту против мале Словеније

FOTO: Tanjug/AP

Slovenački vezista Timi Elšnik prokomentarisao je meč sa Srbijom kao i radovanje igrača i navijača nakon gola u nadoknadi drugog poluvremena.

- Faktički zadnja sekunda, sudija je posle toga svirao kraj. Zadnja sekunda, ali to je fudbal. Bilo je situacija na ovom turniru, Šeškova stativa protiv Danske, moja danas... Kao da osećamo da sve ide protiv nas. Borimo se na terenu, spremni smo za velike stvari, ne predajemo se. Igramo sa najvećim favoritima grupe na kraju, ali nikada ne recite nikada. Videćemo da li će to biti dovoljno. Zaslužili smo više, ali Srbija je takođe bila opasna tokom cele utakmice, imaju neverovatne igrače. Videli ste koliko im je značio gol u 95. minutu protiv jedne male Slovenije. Srpskim navijačima... - rekao je Elšnik "pecnuvši" Srbe zbog slavlja protiv njegove ekipe.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (5)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd