OVO SU NOVE KALUKACIJE: Poznato kako Srbija može da prođe grupu na EURO 2024!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

20. 06. 2024. u 18:38 >> 20:02

REPREZENTACIJA Srbije osvojila je prvi bod na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. "Orlovi" su remizirali sa Slovenijom (1:1), a već su digitroni u rukama i računa se kako naš nacionalni tim može da prođe u narednu fazu kontinentalnog takmičenja.

ОВО СУ НОВЕ КАЛУКАЦИЈЕ: Познато како Србија може да прође групу на ЕУРО 2024!

FOTO: Tanjug/AP

Verovali su izabranici Dragana Stojkovića Piksija da će Engleska što ubedljivije pobediti Dansku, ali to se nije desilo pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.

To znači da "orlove" u narednu fazu vodi jedino pobeda protiv skandinavske selekcije. Srbija bi mogla da bude i treća u grupi, ali gotovo je nemoguće da sa dva boda može da se bude među četiri najbolje reprezentacije koje će nastaviti takmičenje.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Naš nacionalni tim bi mogao sa remijem da bude treći u grupi. To bi se desilo jedino ukoliko bi Engleska sa najmanje dva gola razlike savladala Sloveniju.

Da su Englezi pobedili, sa šest bodova bi obezbedili prolazak dalje pred meč sa Slovencima, pa bi Srbija, Slovenija i Danska poslednje kolo dočekali sa po jednim bodom. U tom slučaju, očekivana engleska pobeda nad "zmajčekima" mogla bi "orlovima" da omogući prolazak dalje čak i remijem (u slučaju da Srbija ima bolju gol-razliku od Danske), ali to već spada u domen "šta bi bilo kad bi bilo".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, utakmice 3. kola grupe C na programu su 25. juna.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO