"A BILI SMO BOJAŽLJIVI!" Dušan Tadić o remiju sa Slovencima i meču odluke: Sve je jasno, a treba da nam se namesti i jedan rezultat

Filip Milošević

20. 06. 2024. u 17:27

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je sa Slovenijom (1:1) u okviru drugog kola grupe C na evropskom prvenstvu-

А БИЛИ СМО БОЈАЖЉИВИ! Душан Тадић о ремију са Словенцима и мечу одлуке: Све је јасно, а треба да нам се намести и један резултат

FOTO: Tanjug/AP

Nakon meča kapiten Srbije, Dušan Tadić, smatra da je ipak najbitnije što smo osvojili bod i ostali u igri za prolazak dalje.

- Pre utakmice smo želeli tri boda bez obzira na protivnika. Bojažljivo smo ušli u meč. Slovenija je imala više inicijative od nas. Imali smo neku šansu iz koje smo imali priliku za gol, koji bi promenio možda sve. Mogli smo dva, tri puta da postignemo pogodak iz šansi koje smo imali ali nije nam se dalo. Ipak, najbitnije od svega, osvojili smo bod. Ekipa se nije predala. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Treba da analiziramo šta nije bilo dobro i da probamo da ispravimo nedostatke, a stvari koje smo dobro radili da dodatno poboljšamo. Slovenija je dobra ekipa, igraju direktan fudbal. Prepustili smo im loptu u pojedinim situacijama. Neće biti lako protiv Danske, učinićemo sve. Nema popravnog. Sve je jasno. Treba da nam se namesti rezultat sa meča Engleska-Slovenija,a mi ćemo učiniti sve da pobedimo Dance - rekao je kapiten Srbije.

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi izašao na trening Srbije nakon meča sa Engleskom

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd