OSVETA SE SERVIRA HLADNA: Srbija je najveći dobitnik remija Hrvata i Albanaca

Novosti online

20. 06. 2024. u 09:37 >> 12:20

Drama u meču Hrvatske i Albanije i krajnji remi od 2:2 mogli bi da budu od velikog značaja za rasplet takmičenja po grupama na Euro 2024.

ОСВЕТА СЕ СЕРВИРА ХЛАДНА: Србија је највећи добитник ремија Хрвата и Албанаца

FOTO: Tanjug/AP

A od svega, najviše bi mogla da profitira reprezentacija Srbije, koju danas od 15 časova u Minhenu očekuje duel sa Slovenijom u drugom kolu Grupe C.

Hrvatska i Albanija su sebi znatno smanjile šanse za plasman dalje, praktično, nalaze se na ivici ambisa, ali zato prolaz imaju drugi.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Taj rezultat biće pre svega značiti "orloima", kojim bi pobeda nad Slovenijom praktično sigurno značila i plasman u nokaut fazu i to kroz četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Poznato je da će se u osminu finala plasirati po dva tima iz svake od šest grupa, plus još četiri najbolje trećeplasirane.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Srbija je u prvom susretu poražena od Engleske sa minimalnih 1:0, tako da bi izabranici Dragana Stojkovića morali da budu bolji samo od još jedne trećeplasirane reprezentacije kako bi prošli dalje.

Prema analizi analitičara sa platforme "Football Meets Data", najveća je verovatnoća da će se u osmini finala naći pobednik Grupe F i treći iz Grupe C, umesto trećeg iz Grupe B.

Praktično, Srbija bi preskočila Hrvatsku i u tom slučaju bi igrala protiv jednog od favorita, reprezentacije Portugala.

BONUS VIDEO TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu