"VEOMA NEZGODNO...." Zlatko Dalić zatečen onim što je Hrvatska doživela na EURO 2024

Novosti online

19. 06. 2024. u 18:03

Fudbalsak repreyntacija Hrvatske je odigrala samo 2:2 u Hamburgu sa Albanijom u 2. kolu Grupe B Evropskog prvenstva i potpuno zakomplikovala situaciju u grupi.

ВЕОМА НЕЗГОДНО.... Златко Далић затечен оним што је Хрватска доживела на ЕУРО 2024

Foto: Profimedia

Albanci su poveli u 11. minutu golom Lacija, ali je Hrvatska preokrenula golom Kramarića u 74. i autogolom Đasule dva minuta kasnije. Ipak, isti igrač je doneo bod za Albance u petom minutu nadoknade vremena.

Zlatko Dalić, selektor hrvatske selekcije, na konferenciji za novinare posle meča je ovako govorio.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Nije lako, veoma teška utakmica. Pokidamo drugo poluvreme, dajemo sve od sebe i onda primimo gol u produžecima. Veoma nezgodno, prvo poluvreme je bilo jako loše, protivnik postiže gol, dobija energiju, fanatizam, borbenost. Ali drugi deo nas ohrabruje, idemo u Italiju -  rekao je selektor Hrvata.

FOTO: Tanjug/AP

Selektor Hrvatske pokušao je da objasni je plan igre.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Hteli smo da pređemo po bokovima, sa Perišićem i Juranovićem, u prvom poluvremenu smo polako okretali, ali to je bila naša ideja, da nam Petković sačuva loptu, ali nismo uspeli. Protivnik iza lopte, previše dodavanja, nismo mogli da probijemo. Bili smo bolji u drugom poluvremenu, to je rešenje - rekao je Dalić.

- Gol je mogao da se spreči. Držiš protivnika visoko, dobar presing, a onda se u poslednjih pet minuta sve preokreće. Dali su nam gol iz kontre, imali smo dosta problema, mučili smo se. Moram se zahvaliti navijačima koji su uvek davali punu podršku. Hvala navijačima, bili su zaista odlični. Zaista im zahvaljujemo, ne smemo da ih razočaramo. Teško je kada primiš gol u poslednjem minutu, ali mi smo i dalje u igri. Sada imamo par rana do Italije, učinićemo sve da prođemo - rekao je Dalić.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi izašao na trening Srbije nakon meča sa Engleskom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru