OVO BAŠ BOLI! Oglasio se FSS, povod je više nego tužan, a slika tera suze na oči

Novosti online

19. 06. 2024. u 07:50

NAŽALOST, povreda Filipa Kostića ozbiljnije je prirode i on neće moći da pomogne saigračima do kraja Evropskog prvenstva.

ОВО БАШ БОЛИ! Огласио се ФСС, повод је више него тужан, а слика тера сузе на очи

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleru Juventusa su stradali ligamenti kolena, što je potvrđeno juče na konferenciji za medije naše reprezentacije. 

A sinoć se FSS oglasio poslednji put povodom povrede sjajnog fudbalera. Fotografija uplakanog Kostića govori sve, odnosno kako je srušen san velikog igrača da završi sa Srbijom nastup na EURO 2024.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Filip Kostić je u 43. minutu utakmice protiv Engleske morao da napusti igru zbog povrede. Posle urađene magnetne rezonance levog kolena konstatovano je parcijalno oštećenje spoljašnjeg kolateralnog ligamenta. Sjajnom reprezantitvcu Srbije želimo uspešan oporavak i što brži povratak na teren - stoji u objavi FSS-a.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, Kostić je morao da napusti teren u završnici prvog poluvremena utakmice odigrane u okviru grupe C. U jednom trenutku je završio na travi, a po izrazu lica je bilo jasno da je situacija problematična. Na teren je umesto njega ušao Filip Mladenović, a Kostić je sa suzama na licu išao prema klupi Srbije.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD