OTKRIVENO! Evo šta je reprezentativac Engleske uneo u sebe tokom meča protiv Srbije

Novosti online

19. 06. 2024. u 07:29

Tokom meča između Engleske i Srbije (1:0) na početku Evropskog prvenstva, pažnju je privukao Kiran Tripije, reprezentativac Engleske, zbog neobičnog ponašanja tokom utakmice.

ОТКРИВЕНО! Ево шта је репрезентативац Енглеске унео у себе током меча против Србије

Foto: Printskrin

Na društvenim mrežama je postao viralan snimak koji prikazuje kako Tripije odlazi do aut-linije tokom meča i pije neki napitak iz bočice, što je izazvalo sumnje da se reprezentativac dopinguje. Međutim, portal "Dejli mejl" otkriva da je Tripije zapravo pio sok od kiselih krastavaca, koji je poznat po svojim korisnim svojstvima.

Sok od kiselih krastavaca se pokazao kao izuzetno koristan za sportiste, s obzirom na to da sadrži visok nivo ugljenih hidrata, što ga čini pravom kalorijskom "bombom" koja može da podigne energiju tokom utakmice. Osim toga, ovaj napitak pomaže u sprečavanju grčeva čak 40 odsto brže nego obična voda, što je zaista impresivno. Takođe, sok od kiselih krastavaca poboljšava zdravlje creva s antioksidansima, pomaže u kontroli nivoa šećera u krvi i čak je dobar za svež dah, jer ubija bakterije koje se razmnožavaju u ustima.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nije samo Kiran Tripije iskusio koristi ovog neobičnog napitka. Teniser Fransis Tijafo je 2019. otkrio da mu je sok od kiselih krastavaca pomogao da dođe do četvrtfinala Australijan opena, što ukazuje na široku primenu ovog napitka među sportistima.

Iako je na prvi pogled delovalo da se Kiran Tripije dopinguje, njegovo konzumiranje soka od kiselih krastavaca se pokazalo kao potpuno prirodno i korisno za njegovu izdržljivost i performanse tokom utakmice. Engleska je na kraju pobedila Srbiju sa rezultatom 1:0, a Tripije je odigrao ceo meč, ostavljajući iza sebe sumnje u vezi sa navodnim "dopingom".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi izašao na trening Srbije nakon meča sa Engleskom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!