MASKA ZA MBAPEA – NINDŽA KORNJAČA! Kako će kapiten "trikolora" da zaštiti slomljeni nos

Mbapeovu poruku da mu navijači pomognu da odabere masku s kojom će igrati posle povrede kada je slomio nosnu kost, prihvatilo je mnogo fanova.

МАСКА ЗА МБАПЕА – НИНЏА КОРЊАЧА! Како ће капитен триколора да заштити сломљени нос

Foto: Društvene mreže

Kapiten "trikolora" dobio je hiljade odgovora, a među njima je najviše bilo onih koji su ga "posavetovali" da stavi masku – nindže kornjače. I, to Donatela, jednog od četiri lika iz ovog poznatog animiranog filma.

Donatelo je i jedan od Mbapeovih nadimaka, što zbog toga jer pomalo liče, što zbog pametnih odluka na terenu. Tako su ga svojevremeno zvali i nekadašnji saigrači Kimpembe i Rabio.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Društvenim mrežama kruži i snimak na kome se Mbape grohotom smeje zajedno sa svojim saigračima kada je u svlačionici dobio na poklon upravo masku – nindže kornjače.

- Ne moraš da kupuješ masku, već si dobio jednu – podsetili su ga obožavaoci na tu epizodu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Inače, saznalo se da je kapitenu "petlova" više proizvođača maski u međuvremenu ponudilo svoje proizvode.

Šalu oko maske sam je započeo Mbape, kada je oko 1.30 ujutro, posle teške povrede, preko društvenih mreža poslao poruku kojom traži savet oko odabira maske, propraćenu s više smajlija. Već tada mnogi navijači su odahnuli, videvši da je, i pored svega, dobro raspoložen.

Danas (sreda) će Mbape, inače, imati novi pregled, da bi se videlo kako napreduje oporavak.

Selektor Didije Dešam je preneo da je u prvom trenutku šok bio veliki, ali da je Mbape sada bolje. Otkrio je i šta čeka najboljeg francuskog fudbalera.

- Neće imati sada hiruršku intervenciju, ali će je biti – kazao je Dešan.

Za sada, Francuska fudbalska federacija je saopštila da je njegov nastup protiv Holandije "neizvestan". U svakom slučaju, očekuje se da ponovo zaigra tokom Evropskog prvenstva. Svakako sa maskom, ali onom koju mu budu odredili lekari.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor