LOŠE, LOŠE! Filip Kostić definitivno ne može više da igra na Evropskom prvenstvu u fudbalu

Novosti online

18. 06. 2024. u 13:57

Najpre su novinske agencije javile lošu vest za fudbalsku reprezentaciju Srbije. A onda je ona potvrđena od zvaničnika Fudbalskog saveza Srbije.

ЛОШЕ, ЛОШЕ! Филип Костић дефинитивно не може више да игра на Европском првенству у фудбалу

FOTO: Tanjug/AP

"Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić zbog povrede kolena neće igrati u preostalom delu Evropskog prvenstva u Nemačkoj", javio je ovog utorka Tanjug.

To je potvrđeno potom na zvaničnoj konferenciji za štampu "orlova", na kojoj je obelodanjeno da je povreda kolena teže prirode i da levokrilni fudbaler neće moći više da se stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju u nastavku turnira u Nemačkoj.

Kako se povredio Kostić?

Podsetimo, fudbaler Juventusa je doživeo povredu kolena na utakmici prvog kola protiv Engleske.

On je tokom meča 1. kola grupe C doživeo udarac u koleno posle duela sa Trentom Aleksanderom Arnoldom, nakon čega je završio na travi.

Kostić je u suzama napustio teren kada je lekarska ekipa došla da mu ukaže pomoć, svestan verovatno i tada da neće moći da pomogne "orlovima" na ovom šampionatu.

FOTO: Tanjug/AP

 

Srbija jeste izgubila od Engleske, a izdanje kakvo je prikazala daje optimizam pred mečeve sa Slovenijom i Danskom u nastavku Evropskog prvenstva.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)