JEZIVO: Skandal na EURO 2024! Čovek uspeo da prođe sve krugove obezbeđenja i mirno stane uz teren na meču - evo kako je to uspeo!

Novosti online

18. 06. 2024. u 13:02

Evropsko prvenstvo u fudbalu, čiji je organizator Nemačka, donelo je prilično bolan udarac po organizatore kada se o bezbednosti radi.

ЈЕЗИВО: Скандал на ЕУРО 2024! Човек успео да прође све кругове обезбеђења и мирно стане уз терен на мечу - ево како је то успео!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, jedan momak koji se bavi šaljivim emisijama na Jutjubu rešio je da proveri može li, maskiran, da prođe sve bezbednosne provere i dođe do igrališta u vreme kada se odigrava neka utakmica EURO 2024.


KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I - uspeo je.

Naime, taj momak, Marvin, zaista se maskirao - i to u maskotu medveda, a onda sa dvojicom prijatelja uradio sledeće:


KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Iznajmili su automobil, oblepili ga nalepnicama kao da je u pitanju vozilo jednog od sponzora ovog fudbalskog turnira, a on je potom, obučen u pomenuti kostim, seo pozadi. I, tokom vožnje, sedeo je potpuno mirno, kao da je maskota "prazna", odnosno da tek treba da se koristi.


Dva prijatelja su ga tako odvezla do stadiona i unela pored obezbeđenja, koje nije primetilo da su njih dvojica imali lažne "QR kodove", pa je tako na kraju čovek sa lažnim dokumentima i bez ikakve akreditacije završio pokraj samog terena.


Nešto kasnije je on otkriven, zamenila ga je prava maskota, a jutjuber je završio u policiji. Kada je iz nje pušten, o svemu je, uz video-zapis, obavestio javnost i otkrio da je bezbednosne propuste iskoristio na otvaranju prvenstva, na meču Nemačka - Škotska.


UEFA je potvrdila da se incident sa neovlašćenim ulaskom na igralište desio, te da su "tri osobe dobile zabranu dolaska na dalje mečeve turnira".


Šef nemačke policije nije bio nimalo zadivljen ovom šalom, rekavši "da cela situacija nije ni najmanje smešna". Jer, jedan terorista je nedavno pokušao da dobije posao kao čuvar na EURO 2024, ali je otkriven i uhapšen, pa otuda nemačkoj policiji nije do šale kada se o ovakvim bezbednosnim stvarima radi.

---

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite sve najvažnije i najzanimljivije vesti sa šampionata na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo