ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo "Juriiiš!" - nisu se proveli dobro (VIDEO)

Novosti online

16. 06. 2024. u 16:40 >> 18:14

Pred derbi meč 1. kola Evropskog prvenstva u fudbalu, u kome igraju Srbija i Engleska, mnogo toga burnog dešava se i na ulicama Nemačke, zemlje-domaćina EURO 2024.

АЛБАНЦИ НАПАЛИ СРПСКЕ НАВИЈАЧЕ! Почели тучу на ЕУРО 2024, али када се чуло Јуриииш! - нису се провели добро (ВИДЕО)

FOTO: Novosti

Podsetimo, u subotu uveče su se u toj državi desile ogromne velikoalbanske provokacije, a u nedelju su Albanci napali srpske navijače.

I, na kraju morali da beže.

Na internetu se pojavio snimak, isprva naslovljen "tuča Engleza i Srba u Gelzenkirhenu", ali se ispostavilo da nije o tome reč.

Naime, grupa albanskih navijača, zajedno sa huliganima iz Bosne i Hercegovine i nekim Šalkeovim pristalicama (sve se i dešava u gradu iz kog je Šalke, Gelzenkirhenu), zaletela se i napala srpske navijače koji su bili u bašti jednog kafića.

Ali, sekund, dva kasnije, odgovor im je stigao u vidu juriša i napadnutih iz bašte, i onih koji su bili unutar tog objekta, pa su se napadači razbežali, pa policija koja je dotrčala nekoliko trenutaka kasnije i nije imala mnogo posla.

Evo i snimka te tuče, iz ptičje perspektive, iz koje se vidi kako na povik "Juriiiš!" srpski navijači uzvraćaju udarac Albancima i rasteruju ih:

 

Velikoalbanske provokacije na Evropskom prvenstvu

Na utakmici Italija - Albanija u Dortmundu bilo je i zastava tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, i tzv. "Velike Albanije" ... 

... a organizatori su dozvolili čak i osobama u uniformama tzv. UČK da budu na tribinama.

Svojevrsni "tifo revanš" priredili su srpski navijači dan kasnije.

Oni su, naime, oduzeli albanskim pristalicama njihove navijačke zastave, a pojedine dresove. A među trofejima su se našle i engleske zastave.

Srpski navijači sa navijačkim zastavama Albanije i Engleske / FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

Strani portali koji se bave navijačkim životom navode da se, konkretno na ovoj fotografiji, nalaze navijači Partizana, "grobari".

Sa druge strane, osvanule su i fotografije "delija", pristalica Zvezde i, "lešinara", navijača Borca iz Banjaluke, koji su pred meč sa Engleskom osvojili ono što se u navijačkom svetu smatra najvećim trofejom, zastave pojedinih engleskih tifo-grupa.

O tome su vas "Novosti" tokom dana već obavestile, čega se možete prisetiti klikom OVDE, a fotografija koja sledi je, navode pomenuti portali, novi, podnevni "ulov" Zvezdinih navijača u Gelzenkirhenu:

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

Kada opet igra Srbija?

 

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Engleske danas (prenos uživo možete da pratite na portalu "Novosti"), a posle Gelzenkirhena, dva meča igra na minhenskoj Areni - najpre u četvrtak 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)