ŠOK NA EURO 2024: Ovako su Albanci rastužili celu Rusiju

Александар Илић
Aleksandar Ilić

15. 06. 2024. u 21:20

FUDBALERI Albanije šokirali su Italiju u 1. kolu "B" grupe Evropskog prvenstva, postigavši gol u prvom minutu, a po zvaničnim podacima bili su to trenuci za istoriju.

ШОК НА ЕУРО 2024: Овако су Албанци растужили целу Русију

FOTO: Tanjug/AP

Nedim Bajrami je u 23. sekundi meča iznenadio Đanluiđija Donarumu donevši vođstvo reprezentaciji Albanije, a pritom je ispisao istoriju. Postigao je najbrži gol u istoriji Evropskog prvenstva. 

Pre reprezentativca Albanije titulu najbržeg gola postavio je Dmitri Kiričenko u duelu Rusija Grčka koji je odigran 20. juna 2004. godine, tada je slavila Rusija 2:1. Njemu je trebalo 67 sekundi da se upiše u strelce. 

Podsetimo, zbog aktuelnih dešavanja u Ukrajini, Rusija nije mogla ni da se nadmeće u kvalifikacijama za ovo prvenstvo Evrope u fudbalu.

Drugo mesto na listi držao je do danas Emil Forsberg, Šveđanin je 2021. godine u pobedi Švedske nad Poljskom (3:2) u 82. sekundi postigao gol. 

BONUS VIDEO: NASTAVLjA SE MISIJA EURO 2024: Orlovi u dobrom raspoloženju na drugom treningu u Auzburgu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)