OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci "upali" na trening Srbije pred prvi meč "orlova" na EURO 2024 (VIDEO)

Novosti online

15. 06. 2024. u 15:16

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, od petka je u toku, a fudbalska reprezentacija Srbije doživela je jednu nesvakidašnju "posetu treningu".

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Турци упали  на тренинг Србије пред први меч орлова на ЕУРО 2024 (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Naime, tokom otvorenog dela vežbanja ekipe selektora Dragana Stojkovića Piksija za meč sa Engleskom - na tribinama u Augzburgu pojavila se grupa turskih navijača.

Oni su došli sa posebnom namerom:

Da pozdrave svog miljenika, Dušana Tadića.

U pitanju su bili Turci koji navijaju za Fenerbahče, pa su upravo u dresovima ovog kluba "upali" na trening među iznenađene srpske posetioce, skandirali Tadiću, a on im otpozdravljao, nasmejan, kao da je u turskom prvenstvu, da bi im i davao autograme posle toga.

Pogledajte i sami taj snimak:

Inače, reprezentativci Srbije su otputovali za Gelzenkirhen, kako bi na stadionu na kome će igrati protiv "Gordog Albiona", možda i najvećeg kandidata za evropsku titulu, odradili poslednji trening.

Kada igra Srbija

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće najpre protiv Engleske (u nedelju, 16. juna, od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)