BIVŠI SELEKTOR SRBIJE LJUT NA ŠPANIJU: "Gde njega da zovete na EURO 2024..."

Novosti online

14. 06. 2024. u 14:38

BIVŠI selektor Srbije Havije Klemente govorio je pred Evropsko prvenstvo o Španiji, tačnije o mladom fudbaleru Barselone Laminu Jamalu.

БИВШИ СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ ЉУТ НА ШПАНИЈУ: Где њега да зовете на ЕУРО 2024...

FOTO: M. Vukovadinović

Ovaj 74-godišnjak je istakao da strateg "furije" Luis de la Fuente nije trebalo na EURO 2024 da pozove mladog igrača Barselone.

- Iskreno, nisam za to. To je moje mišljenje. Ne želim da se mešam u kriterijum selektora Luisa de la Fuentea, ali ja to ne bih učinio. On ga je pozvao pa će ga i staviti u igru. Ja tako nešto ne bih napravio sa 16-godišnjim igračem - rekao je Klemente, a preneo "Indeks.hr.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Čovek koji je predvodio Španiju od 1992. do 1998. godine naglasio je da bi pitao doktora da li bi tako mlad igrač mogao da izdrži oštre startove i duele. Ukoliko bi dobio potvrdan odgovor, odobrio bi njegov poziv u nacionalni tim.

Ipak, on se brine da bi talentovani 16-godišnjak mogao da se povredi tokom kontinentalnog takmičenja.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ako mu se nešto dogodi, niko neće moći da "opere ruke" od toga. Greška će biti na doktoru ili onome ko mu je dozvolio da igra - zaključio je Klemente.

Podsetimo, on je selektor Srbije bio od 2006. do 2007. godine.

"Furija" se na EURO 2024 nalazi u grupi B sa Italijom, Hrvatskom i Albanijom. Španija prvi meč igra protiv "vatrenih" u subotu od 18 časova.

BONUS VIDEO: NASTAVLjA SE MISIJA EURO 2024: Orlovi u dobrom raspoloženju na drugom treningu u Auzburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd