"POLAKO KREĆE EUFORIJA!" Aleksandar Mitrović: Spremni smo, konačno počinje EURO 2024

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 06. 2024. u 20:24

ALEKSANDAR Mitrović je još jednom pokazao koliko je kvalitetan napadač. On je postigao drugi gol za Srbiju u pobedi nad Švedskom (3:0). Fudbaler Al Hilala je bio zadovoljan zbog trijumfa pred početak Evropskog prvenstva.

ПОЛАКО КРЕЋЕ ЕУФОРИЈА! Александар Митровић: Спремни смо, коначно почиње ЕУРО 2024

FOTO: Profimedia

Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije je srećan što ekipa u pozitivnom raspoloženju putuje u Nemačku.

- Odigrali smo dobru utakmicu, čvrstu. Dali tri gola, nismo primili nijedan. U pozitivnoj atmosferi dočekujemo EURO 2024 - rekao je Mitrović posle utakmice u Solni.

Veruje bišvi igrač Fulama da je tim spreman za kontinentalni šampionat.

- Jesmo, spremni smo. Mislim da je konačno došlo to Evropsko prvenstvo i polako kreće euforija. Odradili smo dobro pripreme i spremni dočekujemo prvu utakmicu.

Mitrović je utakmicu počeo u tandemu sa Dušanom Vlahovićem.

- Dugo igramo u ovom sistemu. Znamo ko šta treba da radi i ofanzivno i defanzivno. Danas smo defanzivno igrali dobro, bili smo kompaknti. Iz kontri smo bili opasni. Duci i ja se znamo dobro, mislim da smo dobro sarađivali.

Svi se nadaju da se Katar neće ponoviti.

- Mislim da je Katar bio veća euforija od strane navijača zbog toga kako smo se plasirali. Ići ćemo tamo da damo sve od sebe i da probaćemo da predstavimo našu zemlju na najbolji mogući način - zaključio je napadač Al Hilala.

Podsetimo, Srbija će na EURO 2024 igrati u grupi C protiv Engleske, Danske i Slovenije. "Orlovi" prvi meč igraju 16. juna od 21 sati protiv "gordog albiona".

Evropsko prvenstvo na programu je od 14. juna do 14. jula.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)