RIVAL SRBIJE NIJE NAIVAN: Slovenija pobedila u prvoj pripremnoj utakmici pred EURO 2024 (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

04. 06. 2024. u 19:56

FUDBALERI Slovenije odigrali su prvi pripremni meč pred Evropsko prvenstvo protiv Jermenije. "Zmajčeki" su trijumfovali sa 2:1 na stadionu "Stožice" u Ljubljani.

РИВАЛ СРБИЈЕ НИЈЕ НАИВАН: Словенија победила у првој припремној утакмици пред ЕУРО 2024 (ВИДЕО)

FOTO Profimedia

Ovaj meč sigurno je zanimao i ljude u našoj zemlji pošto je selekcija Matjaža Keka protivnik Srbije na EURO 2024 u Nemačkoj.

Što se utakmice tiče, Slovenija ju je odlično otvorila. Igrao se 11. minut kada je Jan Mlakar doveo svoju reprezentaciju u vođstvo. On je sjajnim vojel udarcem sa nekih 12 metara uspeo da savlada Ognjena Čančarevića.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata. Nastavak meča doneo je još više uzbuđenja. Gosti su u 56. minutu uspeli da dođu do izjednačenja. Varazdat Harojan je bio najviši u skoku posle centaršuta iz kornera i odličnim udarcem glavom uspeo je da poravna na 1:1.

Izmenu koji je izvršio Kek u 59. minutu ispostavila se kao pun pogodak. Žana Vipotnika zamenio je iskusni Josip  Iličić. Fudbaleru Maribora bilo je potrebno samo četiri minuta da pokaže o kakvom se majstoru radi. On je primio loptu na desnoj strani unutar kaznenog prostora, namestio ju je na jaču levu nogu i zakucao je pod rašlje gola Jermenije, te tako vratio prednost Sloveniji.

Rezultat se do kraja utakmice nije menjao, pa su "zmajčeki" pobedili u prvoj proveri pred EURO koji se igra od 14. juna do 14. jula.

Drugu prijateljsku utakmicu Slovenija igra takođe u Ljubljani protiv Bugarske u subotu od 15 sati.

Podsetimo, Srbija će ovog utorka gostovati Austriji i taj meč možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

Pored ove dve reprezentacije u grupi C na Evropskom prvenstvu nalaze se još Engleska i Danska.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)