NEOČEKIVAN POTEZ VLAHOVIĆA! Reprezentativac Srbije se odlučio za drastične promene pred EURO

Novosti online

03. 06. 2024. u 08:21

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je pripreme za Evropsko prvenstvo čiji je domaćin ove, 2024. godine, Nemačka, a saigračima se priključio i Dušan Vlahović.

НЕОЧЕКИВАН ПОТЕЗ ВЛАХОВИЋА! Репрезентативац Србије се одлучио за драстичне промене пред ЕУРО

FOTO: M. Vukadinović

Naš državni tim se, isprva ne kompletan, okupio pre pet dana u srpskoj kući fudbala, sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde su počeli treninzi "pre roka", o čemu svedoče i reči oduševljenog selektora Dragana Stojkovića Piksija .

Sada je i Vlahović stigao, i to obučen po poslednjoj italijanskoj modi - vrlo elegantno, u sjajnom odelu. A posle toga je povukao jedan potez koji je iznenadio sve u Srbiji. 

Naime, na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Dušan Vlahović će nositi broj sedam, što predstavlja promenu u odnosu na njegov dosadašnji broj 18.

Ova promena nosi sa sobom određenu simboliku, budući da je Vlahović bio veoma efikasan noseći broj 18 na leđima dok je igrao za "orlove". Očekivanja su visoka u vezi sa ovim novim izborom broja, a navijači se nadaju da će on doneti još veći uspeh napadaču Juventusa i reprezentaciji Srbije.

Podsećanja radi, reprezentacija Srbije će se sastati sa selekcijom Engleske u prvom kolu Evropskog prvenstva, a meč će se odigrati 16. juna u Gelzenkirhenu. Ovo će biti izuzetno težak zadatak za "orlove", protiv vicešampiona Starog kontinenta, ali istovremeno i prilika da pokažu svoje kvalitete protiv jednog od jakih rivala.

U drugoj rundi, Srbija igra protiv Slovenije (20. juna), dok je u poslednjem, trećem kolu, pet dana kasnije rival Danska. Ta dva susreta Piksijevi će odigrati na Alijanc areni u Minhenu.

Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIKA GLEDALA U NEVERICI: Rus izašao pred hiljade Amerikanaca ogrnut ruskom zastavom, evo šta mu se desilo (VIDEO)