EVROPA DA ZAVIDI! Fudbalski savez Srbije dobija najmoderniji administrativni centar - evo kako će da izgleda i kakvo je čudo u pitanju!(FOTO)

Novosti online

29. 05. 2024. u 12:29

Fudbalski savez Srbije dobija najmoderniji administrativni centar jedne nacionalne kuće fudbala u Evropi.

ЕВРОПА ДА ЗАВИДИ! Фудбалски савез Србије добија најмодернији административни центар - ево како ће да изгледа и какво је чудо у питању!(ФОТО)

FOTO: FSS

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović otkriva i neke detalje, koji će biti na ponos svima u Srbiji kojima je fudbal mio:


- Poslovna zgada imaće 6.968 metara kvadratnih, veliku podzemnu garažu, imaće najveći edukativni centar u Jugoistočnoj Evropi, moderne i prostrane kancelarije. Sve službe saveza biće pod jednim krovom (sada su na četiri različite lokacije), biće tu i muzej, i prodavnica "fan šop"... U pitanju je energetski efikasna, "pametna" zgrada, nalaziće se u Bulevaru Mihajla Pupina - kaže Šurbatović o ovom objektu u novom delu srpske prestonice.

Tome dodaje i sledeće:


- Trenutno smo u fazi zaključivanja ugovora, krećemo u projektovanje. Idejni koncept je usvojen. Finansiramo sve iz sopstvenih sredstava koristeći sredstva koja nam pripadaju iz fondove FIFA, kao i sopstvena sredstva iz akumulirane i neraspoređene dobiti iz prethodnih godina. Ono što je još benefit je što ćemo dobiti i ozbiljno sponzorstvo jedne banke, a aranžman obuhvata i izdavanje poslovnog prostora za ekspozituru i sefove banke koja će ostati u prizemlju zgrade. Prihod od zakupa koji je dogovoren biće veoma značajan i pokrivaće sve tekuće troškove, uključujući i održavanje i osiguranje objekta. Tako da su benefiti realizacije projekta višestruki. Savez će dobiti najmoderniji administrativni centar u Evropi, još jedno veliko sponzorstvo i značajan prihod od rente dela prostora. Povezivanje saveza sa jednom od najvećih regionalnih poslovnih banaka je dugoročno možda i najvažniji deo ovog za savez izuzetnog aranžmana. Tereni, FSS Akademija, regionalne kuće fudbala, veštački tereni širom zemlje…  - navodi generalni sekretar Saveza samo deo onoga što naša kuća fudbala radi i razvija u ovom trenutku.

Uskoro počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, a ako vas ono zanima - pratite ga na posebnoj stranici protala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)