MUZIČKA MAGIJA: Ilda Šaulić izazvala osmehe, ali i suze na beogradskom koncertu (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

10. 10. 2024. u 21:25

FOLK ZVEZDA Ilda Šaulić priredila je beogradskoj publici spektakularni koncert ispunjen pesmama, osmehom, ali i po kojom suzom, u večeri ispunjenoj najlepšim emocijama pred prepunom MTS dvoranom.

МУЗИЧКА МАГИЈА: Илда Шаулић изазвала осмехе, али и сузе на београдском концерту (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Goran Jovanović

Koliko je naslednica kralja folka popularna ne samo kod publike, već i kod kolega svedoči i to što je ogroman broj kolega došao da je podrži u trijumfu. Među onima koji su uživali u njenim pesmama bili su Zorica Brunclik i Kemiš, Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom, Vesna Zmijanac, Dragana Katić, Vesna Milanović, Goran Čomor, Dajana Paunović, Emir Habibović sa suprugom Tamarom, a Ildina porodica je još jednom pokazala kolika ih ljubav vezuje tako da su u pesmama uživali njen surpug Bojan i ćerka Ema, majka Gordana, sestra Sanela sa suprugom Zoranom Mirkovićem i brat Mihajlo sa suprugom Marinom.

- Ovo je veoma emotivna noć za mene. Jako sam uzbudjena. Pored svojih, pevaću i hitove mog pokojnog oca. Tu će se naći i obrade koje sam uradila: “Ne plači dušo”, “Verujem u ljubav”, “Tebi ne mogu da kažem ne”, “Hvala ti za ljubav”, i druge - rekla je Ilda za "Večernje novosti".


Ilda je na scenu izronila iz bine u raskošnoj crvenoj haljini i otpočela nastup za pamćenje baladom "Volim te" a iza toga su usledili brojni hitovi koji su obeležili njenu karijeru a najemotivniji trenutak bio je kada je otpevala uz pratnju orkestra pod upravom Endžija Mavrića blok pesama Šabana Šaulića, koji je ganuo sve prisutne a Ildi izazvao suze u očima.
Gosti na koncertu bili su Peđa Medenica i Bojan iz "Leksington benda" koji su Ildi čestitali na uspehu i poželeli još mnogo uspešnih koncerata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

JAT-ov avion “McDonnell Douglas DC-9” eksplodirao je tokom leta između Kopenhagena i Zagreba 26. januara 1972. i srušio se blizu sela Srpska Kamenjica, u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Avion kojim su upravljali kapetan Ludvik Razdrih i kopilot Ratko Mihić raspao se na više delova i nakon nekoliko minuta slobodnog pada završio na livadi na rubu šume.

10. 10. 2024. u 13:47

Komentari (0)

VELIKA TROJKA IMALA RIVALSTVO O KOJEM ĆE SE PRIČATI: Ovo je dokaza koliko su Đoković, Federer i Nadala veliki (FOTO)