DOBRA ENERGIJA KAO NA POČETKU: Ceca Ražnatović u Zvorniku napravila spektakl posle 30 godina pauze (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

29. 09. 2024. u 12:05

PONOSNA sam kada vidim da se pesme koje su stare dvadeset ili trideset godina slušaju i traže, a ja ne stižem da u dva sata otpevam sve što moja publika voli.

ДОБРА ЕНЕРГИЈА КАО НА ПОЧЕТКУ: Цеца Ражнатовић у Зворнику направила спектакл после 30 година паузе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Miroslav Mišić/Travel4Fun agencija

Ovo nam je otkrila Svetlana Ceca Ražnatović, neposredno posle velikog koncerta preksinoć u Zvorniku, koji je održala u ovom gradu posle 30 godina, u okviru svoje evropske turneje. Dodala je da je srećna što ima publiku koja joj uvek iznova daje snagu na bini i peva sa njom od početka do kraja nastupa.

Ceca se vratila u sportsku dvoranu u kojoj je davno, još 9. septembra 1994. godine, održala jedan od svojih prvih koncerata pred više od 4.500 ljudi, te je ponovo pokazala zašto je kraljica estrade na balkanskim prostorima.

Foto: Miroslav Mišić/Travel4Fun agencija

Koncert je počela pesmom "Zaboravi", a folk zvezda je u nastavku posetioce podsetila na velike hitove kao što su "Beograd", "Oproštajna večera", "Kukavica", "Doktor", "Pile" i mnogi drugi.

Nestrpljivi Zvorničani, koji su ispunili dvoranu do poslednjeg mesta, emotivno su reagovali na Svetlanine reči upućene njima.

- Hvala vam puno na podršci svih ovih godina, srce mi je puno, nadam se da nećemo čekati još narednih 30 godina da se ponovo vidimo - rekla je Ceca i nastavila da ređa hitove.

Tokom celog koncerta gledaoci su skandirali njeno ime i aplaudirali, raspoloženje je bilo odlično, a dobra energija se osećala u vazduhu i posle završnog tona.

Foto: Miroslav Mišić/Travel4Fun agencija

Po završetku nastupa pevačica se osvrnula i na 36 godina dugu karijeru i svojih 16 albuma koji su imali izuzetne tiraže.

- To je pokazatelj da je ceo moj tim radio dobar posao. Pesma kao "njeno visočanstvo" je zadužena za moju karijeru. Posebno sam ponosna što se mnoge moje pesme, i posle toliko vremena, jednako slušaju kao u vreme kada su nastale.

Folk zvezda podseća da je minulog leta publiku obradovala dvema novim pesmama i to duetima "Više od sreće" sa Željkom Joksimovićem i "Muškarčina" sa Vojažem, koji su postali veliki hitovi.

- Svaka pesma je posebna, a obe su pronašle svoj put do slušalaca, iako nose različitu emociju. Jedna je za malo starije, a druga za mlađe. Kako god bilo, narod je najmerodavniji da oceni da li nešto vredi ili ne.

Ceca priznaje da se raduje i početku nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i njenoj ulozi u žiriju.

- Osećaj je izuzetno poznat, pošto je ovo meni četvrta sezona, stolica je ista, a pravila su druga. Uzbuđenje i nova poletna energija su i te kako prisutni. Ja sam profesionalac, znam šta me očekuje i nikada nisam kalkulisala sa emocijama i energijom, jer da je drugačije, sigurno se ne bih prihvatila tog posla i ne mogu da ne dam sto posto sebe - zaključuje Svetlana Ražnatović.

Foto: Novosti

JUBILEJ ALBUMA "GORE OD LjUBAVI"

OVE godine, podseća Ceca, "pada" ravno 20 godina od kada je objavljen njen album "Gore od ljubavi". Tada su se "izrodili" veliki hitovi, među kojima i "Pazi s kime spavaš", "Gore od ljubavi", "Plan B".

Foto: Miroslav Mišić/Travel4Fun agencija

Veliki intervju sa Cecom, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um