LEGENDARNI GITARISTA GRUPE KVIN DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: "Nisam imao nikakvu kontrolu nad rukom, bilo je zastrašujuće" (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

04. 09. 2024. u 09:52

BRAJAN Mej, legendarni gitarista grupe Kvin, otkrio je da je doživeo moždani udar. Fanovima se obratio preko video-poruke, koju je objavio na Instagramu.

ЛЕГЕНДАРНИ ГИТАРИСТА ГРУПЕ КВИН ДОЖИВЕО МОЖДАНИ УДАР: Нисам имао никакву контролу над руком, било је застрашујуће (ФОТО)

Foto: Profimedia

- Nadam se da ste svi dobro. Ovde sam da vam pre svega donesem dobre vesti. Mislim da je dobra vest da mogu da sviram gitaru posle događaja od poslednjih nekoliko dana, a ovo kažem jer sam bio u nedoumici jer se taj mali zdravstveni problem koji sam pomenuo desio pre nedelju dana i kako su to nazvali bio je manji moždani udar i odjednom - iz vedra neba - nisam imao nikakvu kontrolu nad ovom rukom, pa je bilo malo zastrašujuće.

Moram reći da sam imao fantastičnu negu i pažnju iz bolnice Frimli gde sam išao plavim svetlima koja su treperila... mnogo. Veoma uzbudljivo! Dakle, dobra vest je da sam dobro. Samo radim ono što mi se kaže, što je u suštini ništa. Kažnjen sam, ne smem da izlazim – pa, ne smem da vozim, nije mi dozvoljeno da uđem u avion, nije dozvoljeno da povećam broj otkucaja srca... - rekao je Mej.

Pogledajte snimak:

(Telegraf/Mirror)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE SVE ZANIMALO: Đoković otkrio do kada će igrati za reprezentaciju