LEKARKU TUKAO "BOKSEROM" ZBOG "TRODONA": Užas u Domu zdravlja Bratunac, bahati pacijent fizički napao doktorku

S. MIŠLjENOVIĆ

17. 10. 2024. u 23:06

DOKTORKU Snežanu Stojanović, koja je pretučena u četvrtak ujutro oko 1 čas u bratunačkom Domu zdravlja, fizički je napao muškarac jer mu nije dala tablete "trodona" preko reda, potvrđeno je "Novostima" iz više izvora.

ЛЕКАРКУ ТУКАО БОКСЕРОМ ЗБОГ ТРОДОНА: Ужас у Дому здравља Братунац, бахати пацијент физички напао докторку

Dom zdravlja Bratunac foto RTRS

Naime kako kažu naši izvori, muškarac je došao u Dom zdravlja tražeći pomenuti analgetik.

- Doktorka mu je rekla da mu ne može izdati "trodon" bez nalaza specijaliste. Kada ga je pitala za nalaz specijaliste, načisto je poludeo i počeo je udarati bokserom. Napadu su svedočile i medicinske sestre - rekao je izvor.

Povređena doktorka trenutno se nalazi u Bolnici Zvornik i nije zdravstveno ugrožena.

- Žena iz Bratunca, koja je posle fizičkog napada primljena u Bolnicu Zvornik, zadobila je lakše povrede glave i grudnog koša - rekli su u zvorničkoj Bolnici.

U Bolnici su naveli da je pacijentkinja trenutno stabilna i da se nalazi na daljoj dijagnostici.

Podrška

RADNICI Doma zdravlja u Bratuncu su u četrtak ispred zgrade Doma zdravlja održali miran protest u znak podrške koleginici.

- Nadamo se i iskreno joj želimo brz oporavak i da se što pre vrati na svoje radno mesto - rekla je zamenica direktora Doma zdravlja.

Osuđujemo napad na našu doktorku Snežanu Stojanović i očekujemo da će nadležni organi istražiti okolnosti ovog nemilog događaja, istakla je Dragica Alempić, zamenik direktora Doma zdravlja Bratunac.

- U prethodnom vremenskom periodu u našoj ustanovi nismo imali ovakve nemile događaje i uvek smo spremni da pružimo pomoć svim našim pacijetima, ali i da u isto vreme zaštitimo naše radnike - rekla je Alempićeva.

Dodaje da očekuju da će, zbog njihovih radnika, ali i daljeg rada, nadležni organi provesti istragu, i preduzeti mere u skladu sa zakonskom regulativom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom