CVIJANOVIĆ: Srpska posvećena doslednom poštivanju Dejtonskog sporazuma
PREDSEDNIK Republike Srpske Željka Cvijanović na sastanku sa šefom Delegacije EU u BiH Johanom Satlerom ukazala je na potrebu racionalnog i izbalansiranog pristupa evropskih partnera i drugih međunarodnih aktera prema BiH, kao i uvažavanja legitimnih interesa oba entiteta i sva tri konstitutivna naroda.
-Na sastanku u Banjaluci istaknuto je da je Republika Srpska posvećena doslednom poštivanju Dejtonskog mirovnog sporazuma, očuvanju mira i stabilnosti, kao i rešavanju otvorenih političkih pitanja u BiH dijalogom, bez pretnji i nametanja rešenja, saopšteno je iz Kabineta predsednika Srpske.
Sagovornici su razmenili mišljenja o aktuelnim političkim izazovima u BiH, kao i njihovim implikacijama na proces evropskih integracija i ispunjavanje 14 ključnih prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije.
Preporučujemo
CVIJANOVIĆ: Blinkenove pretnje sankcijama nisu formula za uspeh u BiH
17. 11. 2021. u 18:03
ŽELjKA CVIJANOVIĆ: Bakir Izetbegović promoviše izmišljeni Dejton (VIDEO)
10. 11. 2021. u 23:56
CVIJANOVIĆEVA PRIMILA TREĆU DOZU VAKCINE: Nakon vakcinacije poslala poruku
10. 11. 2021. u 16:05
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)