TART, vrsta pečenog slatkog ili slanog jela, se sastoji od tankog sloja testa na dnu i bočnim stranama, ispunjenog raznim nadevima.
Povezane vesti
JEDNOSTAVAN, A UKUSAN: Neprevaziđeni mlečni kolač sa borovnicama
JEDNOSTAVNI svakodnevni kolač, brzo se pravi od namirnica koje uvek imate, a dekorativan je i ukusan. Voće može da bude i sezonsko.
13. 09. 2024. u 16:00
DA ZADOVOLJI SVE UKUSE: Čokoladna fantazija - kolač koji se topi u ustima, a neodoljiv voćni ukus daju mu borovnice
NEKO više voli poslastice sa čokoladom, drugi pak prednost daju "laganim", voćnim verzijama.
12. 09. 2024. u 11:00
SOČAN I KREMAST, DA SVA ČULA UŽIVAJU: Čizkejk od borovnica, zdrava poslastica koja se ne peče
OSVEŽAVAJUĆ i kremast - Čizkejk od borovnica.
09. 09. 2024. u 15:00
MEKE, VAZDUŠASTE, SA MIRISOM DETINJSTVA: Domaće kiflice sa borovnicom, uživaćete u svakom zalogaju
JEDNA od poslastica koja nas podseća na detinjstvo su - kiflice.
10. 09. 2024. u 21:28
SLATKA, MALA, VOĆNA: Panakota - Savršen kremasti desert po italijanskom receptu
PANNA cotta, što na italijanskom znači "skuvana pavlaka", klasičan je italijanski desert koji se ističe svojom kremastom teksturom i nežnim ukusom.
09. 09. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
SOČAN GRIZ KOLAČ SA DŽEMOM: Brz, jeftin kolač za svaki dan (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za griz kolač sa džemom, koji se pravi očas posla.
21. 11. 2024. u 13:30
STARINSKE ŠUFNUDLE PUNJENE SIROM, A PRELIVENE KAJMAKOM: Jelo koje će mnoge podsetiti na detinjstvo
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalna za večeru.
21. 11. 2024. u 12:30
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA: Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru
Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima.
21. 11. 2024. u 11:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
21. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)