Slasni zebra kolač, nazvan tako zbog crno-belog testa koje podseća na zebrine šare, jedna je od poslastica iz bakinog kuvara kojoj se uvek rado vraćamo.
Povezane vesti
SAVRŠENE KREM KOCKE: Spoj kremastog fila i lešnika daje neodoljiv ukus ovom kolaču
Kada ih jednom probate, uvek ćete im se vraćati.
21. 07. 2024. u 13:00
KAO OBLAK PUNOG MEKOG FILA: "Bela pahulja" - Omiljeni kolač Jovanke Broz
Beli meki kolač sa kremastim filom je savršena letnja poslastica.
17. 07. 2024. u 12:00
NEODOLJIVA BEOGRAĐANKA: Čokoladna torta sa jabukama, rapsodija ukusa koju niko ne odbija
VIŠE deserta je nazvano Beograđanka, ali je svakako najpoznatija ova sa čokoladom i jabukama. Uplovite u čaroliju mirisa i ukusa.
16. 09. 2024. u 08:00
KOLAČ, A SAVRŠENOG UKUSA KAO BAKINE KNEDLE: Probajte ovu verziju poznate poslastice sa šljivama, a priprema je mnogo jednostavnija i brža
NEMA ukusnijeg i lepšeg kolača od ovog, savršen kolač za uvod u jesen.
10. 09. 2024. u 20:10
SOČAN I KREMAST, DA SVA ČULA UŽIVAJU: Čizkejk od borovnica, zdrava poslastica koja se ne peče
OSVEŽAVAJUĆ i kremast - Čizkejk od borovnica.
09. 09. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike
NEODOLJIVA BEOGRAĐANKA: Čokoladna torta sa jabukama, rapsodija ukusa koju niko ne odbija
VIŠE deserta je nazvano Beograđanka, ali je svakako najpoznatija ova sa čokoladom i jabukama. Uplovite u čaroliju mirisa i ukusa.
16. 09. 2024. u 08:00
MESO SE LEPI ZA PRSTE: Punjeno pile, sočno i slasno, jedan sastojak mu daje poseban šmek
NAPRAVITE punjeno pile.
16. 09. 2024. u 07:00
TAKO JEDNOSTAVAN I ODLIČAN RUČAK: Kombinacija palente, povrća i sira
Kada nemate puno vremena za kuvanje ovaj recept je odličan izbor.
15. 09. 2024. u 10:00
KRAMBL SA KRUŠKAMA I ORASIMA: Neodoljiv i sočan dezert, kao stvoren za kišne, jesenje dane
Krambl je poslastica koja se pravi od dinstanog voća i mrvica od brašna/testa sa maslacem. Ima nečeg magično ukusnog u kombinaciji kruški sa orasima.
15. 09. 2024. u 08:00
LOVAČKI GULAŠ IZ RERNE: Uživajte u jedinstvenom ukusu
Ovaj recept za gulaš će sigurno oduševiti sve vaše ukućane.
15. 09. 2024. u 07:00
Komentari (0)