RUSKA SALATA: Omiljeni zimski recept, savršen i za praznične, ali i svakodnevne trpeze
15. 01. 2025. u 15:00
Ruska salata spada u klasike koji se pripremaju za svaki svečani ručak ili događaj. Bez nje ne može da se zamisli nijedan praznik ni slava. Originalnu verziju salate izmislio je 1860-ih kuvar belgijskog porekla Lusijen Olivije, kuvar Ermitaža, jednog od najslavnijih moskovskih restorana.
Povezane vesti
ZABORAVITE NA RUSKU I MIMOZU: Čuvena rumunska salata iz rerne, ovo svečano predjelo ukrasiće svaku trpezu (VIDEO)
Salata od govedine je tradicionalno rumunsko i moldavsko jelo, koje se uglavnom služi kada su praznici ili neke svečane prilike.
19. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA PREDJELO KOJE SVI VOLE: Mimoza salata, neizostavan prilog na slavskoj ili prazničnoj trpezi
Mimoza salata je jedno od omiljenih predjela na srpskim slavljima i svečanostima. Slojevi rendanog povrća i šunke u kombinaciji sa pavlakom i majonezom čine zavodljivu kombinaciju ukusa koju svi vole.
20. 11. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
BAKLAVA SA MAKOM: Neodoljivi klasik za sva vremena i prilike (VIDEO)
Baklava sa makom sprema se iznenađujuće brzo, a ukus je prelep.
15. 01. 2025. u 17:00Novosti online
DUBAI MAFINI: Mekani zalogajčići lepši i od čokolade
Ako vam se dopada viralna Dubai čokolada, mafini inspirisani ovom neodoljivom poslasticom s pistaćima su nešto nezaobilazno ove godine.
15. 01. 2025. u 13:00Novosti online
LAZANJE BOLONJEZE: Lak i jednostavan recept za omiljeni italijanski specijalitet
Odvojte malo vremena i oduševite porodicu ovim fantastičnim jelom.
15. 01. 2025. u 11:00Novosti online
TELEĆA ČORBA: Ukus koji će vas okrepiti i zagrejati
Teleća čorba je krcata mesom i povrćem, a možete da se služi pre ručka ili kao zamena za glavni obrok. Okrepiće vaš organizam, a priprema je poprilično jednostavna i brza. Obavezno meso prvo propržite jer će tako biti ukusnije.
15. 01. 2025. u 09:00Novosti online
ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
Ručak koji svi obožavaju.
15. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Komentari (0)