POSNA ČORBA OD PROSA: Vrlo jednostavna za pripremu, ukusna i hranljiva
31. 12. 2024. u 13:00
Fenomenalna posna čorba na vodi od prosa i povrća.
Povezane vesti
POSNA MIMOZA SALATA: Nezaobilazna na svakoj prazničnoj trpezi (VIDEO)
Posna mimoza salata može da bude jednako ukusna kao i mrsna.
04. 01. 2025. u 12:00Novosti online
POSNE PLJESKAVICE OD RIBE: Idealan specijalitet za sve koji poste
Jednostavan recept uz koji ćete brzo pripremiti ovaj specijalitet od ribe.
05. 01. 2025. u 09:00Novosti online
POSNI ČVARCI: Ne zaostaju za "originalom", prave se vrlo lako i izuzetno su ukusni
Čvarci su jedno od najvoljenijih predjela ili dodataka jelu, a dobra vest je da postoji način da ih napravite i u posnoj varijanti. Ovaj jednostavan recept omogućava vam da uživate u pravom zimskom specijalitetu na potpuno posan način.
02. 01. 2025. u 15:00Novosti online
POSNA ČORBA ZA OPORAVAK ORGANIZMA: Veoma ukusna i osvežavajuća (VIDEO)
Nakon prazničnih dana kada smo preterivali sa hranom, počastite sebe jednom posnom čorbicom punom povrća.
02. 01. 2025. u 09:00Novosti online
POSNI MAFINI SA LIMUNOM: Fantastična kombinacija ukusa
Bilo da postite ili samo brinete o svom zdravlju, obožavaćete ovaj recept za veganske mafine sa limunom kao alternativu za obične mafine. Osim što se prave bez jaja, a testo se savršeno diže i bez njih, umesto mlečnih sastojaka koristi se bademovo mleko, jabukovo sirće i maslinovo ulje.
18. 12. 2024. u 15:24Novosti online
Najnovije iz rubrike
ORADA PEČENA U RERNI SA KROMPIROM: Posno jelo za Badnje veče!
Ukusna orada pečena u rerni je savršen posni obrok uz krompir i začine.
05. 01. 2025. u 11:00Novosti online
POSNE PLJESKAVICE OD RIBE: Idealan specijalitet za sve koji poste
Jednostavan recept uz koji ćete brzo pripremiti ovaj specijalitet od ribe.
05. 01. 2025. u 09:00Novosti online
SVE O ČESNICI: Kada i kako se priprema, koje vrste postoje i zašto se stavlja novčić?
Pravoslavni vernici Božić slave 7. januara, kada se porodica okuplja oko bogate trpeze i provodi dan u ljubavi i zahvalnosti. Ukoliko govorimo o hrani, česnica je nezaobilazni deo naše tradicije i lomi se za doručak.
05. 01. 2025. u 07:00Novosti online
POSNO, A NIKAD UKUSNIJE: Baklava sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
04. 01. 2025. u 16:00Novosti online
KAKO SE PRAVI PEČENICA ZA BOŽIĆ: Najsočnije meso za praznični ručak, a uz ovaj trik biće savršeno ispečena
Pečenica je neizostavni deo trpeze za Božić, a uz ove savete profesionalnih kuvara ispašće savršeno! Meso će biti sočno, a spoljašnost lepo zapečena i hrskava.
04. 01. 2025. u 14:00Novosti online
Komentari (0)