UKUSNA SALATA SA BROKOLIJEM, JAJIMA I SIROM: Idealna kao prilog ili glavno jelo, nećete moći da se otrgnete od nje

Novosti online

09. 08. 2024. u 11:46

Salata sa brokolijem pravi se sa krem sirom, grčkim jogurtom i majonezom uz dodatak raznih začina.

УКУСНА САЛАТА СА БРОКОЛИЈЕМ, ЈАЈИМА И СИРОМ: Идеална као прилог или главно јело, нећете моћи да се отргнете од ње

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 veći brokoli
  • 1/2 crvenog luka
  • 5 jaja
  • veza mirođije
  • 300 g krem sira
  • 4 kašike grčkog jogurta
  • 1 kašika majoneza
  • 2-3 karanfilića
  • 1 beli luk, sitno naseckan
  • 1 kašičica mešavine začinskog bilja beli
  • so i biber po ukusu

Priprema:

Za ovu salatu, prvo tvrdo skuvajte jaja, i isecite na deblje kocke. Brokoli iseckajte na manje cvetove i skuvajte ga, pa ostavite da se ohladi. Crveni luk isecite na kockice. Iseckajte mirođiju. Sir isecite na kockice. U velikoj posudi pomešajte sve sastojke i dobro ih izmešajte.

(stvar ukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOLJE DA NAM PSUJU MAJKU NEGO DA NAM VIČU SRBIJA! Čuveni Albanac objasnio što su igrači lažne države Kosovo pobegli s terena u Rumuniji